Facebook Pixel Θα σοβαρευτούν στην ΑΕΚ;
Life
| 2012-03-11 23:03:00

Θα σοβαρευτούν στην ΑΕΚ;

Θα σοβαρευτούν στην ΑΕΚ;

Στην ΑΕΚ, πάντως, δεν πρέπει μόνο να πανηγυρίζουν, αλλά και να προβληματίζονται. Αλλοπρόσαλλα πράγματα κάνει αυτή η ομάδα. Και δεν μιλάμε μόνο για την… αιώνια διχόνοια που υπάρχει, όπως κάποτε για τον Μπάγεβιτς ή πιο μετά για τον Ντέμη (είδαμε τι έγινε με το πανό στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ). Ούτε και για τα χρόνια οικονομικά προβλήματα.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ κάνει τρελά πράγματα. Πάει και πετάει βαθμούς σε παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες, ενώ, αντίθετα, στα ντέρμπι μπορεί και στέκεται. Ξέρετε τι συγκομιδή έχει η Ένωση φέτος με τους δυο του ΠΟΚ; Έχει μια νίκη (επί του Παναθηναϊκού), μια ισοπαλία (με τον Ολυμπιακό) και δυο ήττες εκτός έδρας από πράσινους και κόκκινους. Δεν τα έχει πάει κι άσχημα, δηλαδή. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο.

Στην βαθμολογία, όμως, η ΑΕΚ βρίσκεται 17 βαθμούς μακριά από τον Ολυμπιακό και 13 από τον Παναθηναϊκό. Τι πάει να πει αυτό; Ότι η Ένωση δεν έχει σταθερότητα σαν ομάδα. Είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Και οι παίκτες της σε άλλα ματς τρώνε σίδερα, όπως με τον Παναθηναϊκό ή στον α' γύρο με τον Ολυμπιακό, ενώ σε άλλα είναι λάιτ.


Μπορεί, λοιπόν, τώρα να χαίρονται – δικαιολογημένα – στο κίτρινο στρατόπεδο, όμως αν δεν σοβαρευτούν αγωνιστικά για να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο, και ειδικά με τις «μικρότερες» ομάδες, τότε και μελλοντικά εκτός στόχων θα είναι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags