Facebook Pixel "Να σηκώσουμε κεφάλι"
Life
| 2012-03-11 23:14:00

"Να σηκώσουμε κεφάλι"

"Να σηκώσουμε κεφάλι"

Ο Ζέκα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να στραφεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι με νίκη στο ντέρμπι τα πράγματα θα αλλάξουν.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συνδυασμούς στο παιχνίδι μας και στα πρώτα 20 λεπτά στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Και πριν δεχτούμε το γκολ είχαμε μια ωραία φάση με τον Κατσουράνη, την οποία σταμάτησε ο τερματοφύλακας των αντιπάλων. το δεύτερο γκολ ξεκίνησε από μία φάση που φάνηκε ότι είναι φάουλ, δεν θέλω να μιλήσω για αυτήν. Μπήκε το γκολ. Τώρα έχουμε να δούμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε το επόμενο ματς».

Σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, είπε: «Βεβαίως βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, το να χάνουμε δύο διαδοχικά παιχνίδια δεν είναι καλό. Ξέρουμε ότι μέσα στην ομάδα έχουμε τη δυνατότητα για να αλλάξουμε τα πράγματα και στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας και να δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος».

Για το αν είχε πάρει εντολή να παίξει ως δεξί μπακ μετά την αποχώρηση Μαρίνου και τη φάση του δεύτερου γκολ, υποστήριξε: «Εγώ μόλις είχα αλλάξει θέση, όμως δεν συμφωνώ ότι δεν είχαμε πάρει τις σωστές θέσεις. Εμείς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και η θέση που είχαμε ήταν επιθετική. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος, το ότι χάσαμε την μπάλα εμείς».

Για το παιχνίδια τον Ολυμπιακό, είπε: «Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έναν δύσκολο αντίπαλο, στην έδρα μας μπορούμε. Μπορούμε να τον κερδίσουμε αλλά πρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Θα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα και πρέπει να αγωνιστούμε με περισσότερη δύναμη. Τώρα δεν θα ήθελα να μιλήσω με ποσοστά, ας παίξουμε τον αγώνα και αναλόγως του αποτελέσματος θα μπορώ να σας πω για το τι ποσοστά έχουμε για τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αυτοί σε καλύτερη θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags