Facebook Pixel Η παραγκούπολη του Αγίου Κοσμά (ΦΩΤΟ)
Life
| 2012-03-13 12:27:00

Η παραγκούπολη του Αγίου Κοσμά (ΦΩΤΟ)

Η παραγκούπολη του Αγίου Κοσμά (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συζήτηση έγινε τελευταία για τον Αγιο Κοσμά. Το gazzetta.gr πραγματοποίησε έρευνα και βρήκε σκουπίδια, εγκατάλειψη, αλλά και jet ski, φουσκωτά και πέργκολες!
 

Οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ξαναήρθαν στο προσκήνιο μετά την δήλωση του ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή ότι θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες μέχρι το καλοκαίρι, καθώς μετά θα δοθούν στην Πολιτεία, η οποία θα παραδώσει το χώρο προς εκμετάλλευση μαζί με το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Τα λόγια του ΓΓΑ ξεσήκωσαν πολλές αθλητικές ομοσπονδίες που βλέπουν ότι χάνουν τον πιο σημαντικό προπονητικό τους χώρο. Και θέτουν ως βασική προυπόθεση για την αποχώρηση τους, την κατασκευή ενός νέου χώρου από την Πολιτεία για την "αφρόκρεμα" του ελληνικού αθλητισμού.

Ωστόσο στην παρούσα χρονική στιγμή, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει βαθιά οικονομική κρίση, οι άνθρωποι του αθλητισμού φοβούνται ότι το "λουκέτο" στον Αγιο Κοσμά, απλώς θα αφήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες στο δρόμο, καθώς θεωρείται αδύνατο να κατασκευαστεί κάτι από την αρχή.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags