Από ανθρώπους που βρίσκονται στα Σπάτα και γνωρίζουν καλά τις διαθέσεις – προθέσεις του Νίκου Νοτιά φαίνεται πως διαρρέει η πληροφορία ότι ο Νίκος Νοτιάς: «Δεν τα βάζει τα λεφτά», κάτι που τις τελευταίες ώρες (από το μεσημέρι κι έπειτα) έχει προκαλέσει μία παγωμάρα στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

 

Οι διοικούντες την ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση του Νεοϋρκέζου μεγαλομετόχου ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως υπήρξε επικοινωνία χωρίς ωστόσο ουσία σε αυτή και κάποια δέσμευση για καταβολή χρημάτων από την πλευρά του «αφεντικού» της εταιρείας, κοινώς της Ενωσης.

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον ίδιο τον Νίκο Νοτιά πως δεν είναι διατεθειμένος να βάλει τα λεφτά που απαιτούνται δεν υπάρχει στα Σπάτα μέχρι την ώρα που γράφαμε τις λέξεις αυτές, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως όλοι στα γραφεία της ΑΕΚ έχουν γνώση για την ατάκα που βγαίνει από χείλη που έχουν επαφή και επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο και αναφέρει όπως προαναφέραμε πως: «Δεν τα βάζει ο Νοτιάς»!

Εννοείται πως αναφερόμαστε σε σημαντικό ποσό και όχι στο ενδεχόμενο να στείλει εκ νέου ο κ. Νοτιάς περί τις 100.000 με 200.000 ευρώ, διότι κάτι (να βάλει δηλαδή στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ένα μικρό ποσό) δεν μπορεί να αποκλειστεί...

Προσοχή: επαναλαμβάνουμε πως οι παραπάνω πληροφορίες δεν αποτελούν διαρροή, ή ενημέρωση από τους διοικούντες την Ενωση, αλλά από άνθρωπο που έχει επαφή και σχέση (άρα και επικοινωνία) με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ και ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει περισσότερα πράγματα γύρω από τις προθέσεις του σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία. Μακάρι άλλωστε να διαψευστούμε στο ρεπορτάζ μας κι ας είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο...

Πηγή: gazzetta.gr