Αναλυτικά:
Για την πρόκληση μιας ιστορικής πρόκρισης για τον Ολυμπιακό: Είναι κάτι πολύ όμορφο που αρέσει και στους παίκτες αλλά δεν το συζητάνε πολύ. Για να τα καταφέρουνε πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και μόνο έτσι θα έρθει η πρόκριση και η επιτυχία.
Για τη ρεβάνς και ότι την θεωρεί πιο δύσκολη, τους λόγους: Τα αυριανό ματς είναι καθοριστικό. Στη Μέταλιστ ήταν ένα παιχνίδι κλειστό με λίγες ευκαιρίες. Αύριο θα είναι πολύ πιο ανοιχτό παιχνίδι γιατί όποιος χάσει μένει εκτός διοργάνωσης, και η Μέταλιστ έχει πολύ γρήγορους παίκτες και θα πρόσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί για να κάνει πολλές ευκαιρίες.
Για το αν προετοιμάζει την ομάδα για πέναλτι, αν φτάσει εκεί το παιχνίδι: Το σκέφτομαι, είναι μια πιθανότητα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Είναι κάτι που δε θα αφήσουμε στην τύχη, μπορεί να φτάσουμε στα πέναλτι και να χρειαστεί να λύσουμε εκεί τις διαφορές μας, οπότε είμαστε προετοιμασμένοι και για αυτό.
Για το αν περιμένει διαφορετική τακτική από τη Μέταλιστ, και αν έχουνε αβαντάζ οι τεχνίτες της ομάδας της σε καλύτερο αγωνιστικό χώρο: Αυτό εξαρτάται πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον αγώνα, εμείς προηγούμαστε με 1-0 και μας αρκεί και η ισοπαλία. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι η ομάδα που το καταφέρει αυτό θα πάρει την πρόκριση.
Για το αν θα χρησιμποιήσει τον Ντιόγκο: Είναι μια πιθανότητα. Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα τον έχω στην αποστολή, θα το σκεφτώ όμως.
Για το αν θα παίξει για να κρατήσει το 0-1 ή για την νίκη ρώτησε ένας Ρώσος: Δεν μπορούμε να στηριχτούμε στο 1-0, θα ξεκινήσουμε σαν να είμαστε 0-0 και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Για το αν υπαρχει η πιθανότητα κάποιοι ποδοσφαιριστές του να υποτιμήσουν τη Μέταλιστ μετά το 0-1: Να μην αμφιβάλλετε ότι ξέρουμε την αξία των παικτών της Μέταλιστ, μπορεί να νικήσαμε εκεί αλλά ήταν πολύ δύσκολο, και σίγουρα κανείς από την ομάδα μου δεν υποτιμά την Μέταλιστ.
Για το αν θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς η ομάδα και για το αν θα είναι παιχνίδι κέντρου: Θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα. Εκτός έδρας ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά αλλά θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και στις δύο πλευρές, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλή επιθετικά η Μέταλιστ, αλλά και η δική μας ομάδα είναι καλή στην επίθεση.
Για τους τρεις στόχους και τη δυσκολία που υπάρχει για την ομάδα να συνεχίζει να παίζει καλά και στους τρεις: Είναι δύσκολο να παίζεις σε 3 διοργανώσεις, όχι μόνο για εμάς αλλά για κάθε ομάδα. Ειδικά όταν παίζεις στο Γιουρόπα που είναι Πέμπτη βράδυ και μετά παίζεις την Κυριακή και χρειάζεται πολλές δυνάμεις. Όπως και να έχει εμείς έχουμε ακόμα μόνο ένα παιχνίδι μπροστά μας στο Γιουρόπα, αν χάσουμε σήμερα. Αν περάσουμε θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα.
Για το αν θα περιμένουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με το ματς με τον Άρη: Έχω μια γενική ιδεά στο τι θα κάνω αύριο, αλλά και την Κυριακή είχα κάποιο πλάνο και τη Δευτέρα άλλαξα, θα δούμε πως θα καταλήξω.
Για το αν το έμψυχο υλικό της ομάδας είναι ικανό να γράψει ιστορία; Για μένα η ομάδα που έχω κάθε φορά είναι η καλύτερη, οπότε και η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη γιατί μαζι έχουμε πετύχει όλα αυτά. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον για μας, αλλά και για τη Μέταλιστ, και εμείς θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, και με τον κόσμο για να είμαστε εμείς αυτοί που θα τα καταφέρουμε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο