Facebook Pixel "Αίσχος αυτό που έγινε χθες!"
Life
| 2012-03-19 18:54:00

"Αίσχος αυτό που έγινε χθες!"

"Αίσχος αυτό που έγινε χθες!"

Το σχόλιό του για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και τα επεισόδια που αμαύρωσαν το παιχνίδι αφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

"Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική. Δεν μπορούμε πια να συνεχίσουμε να δείχνουμε σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο ότι είμαστε μια κοινωνία και ένας λαός που δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι αδιανόητο. Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η λύση. Ας ληφθούν αποφάσεις που θα πονέσουν να τελειώνουμε. Δεν μπορεί να μην μπορώ να πάρω το γιο μου και να πάω στο γήπεδο, γιατί φοβόμαστε κάθε φορά ότι θα γίνουν αυτά τα επεισόδια" δήλωσε για το ντέρμπι ο Άδωνις στα «Κορίτσια για Σπίτι».

Στη συνέχεια δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση, καθώς όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, δεν μπορεί να πληρώσει τα δάνειά του και προσπαθεί να τα ρυθμίσει με τις τράπεζες στις οποίες τα οφείλει.

Μίλησε ανοιχτά για τα καυστικά σχόλια τόσο των «Ράδιο Αρβύλα» όσο και του Λάκη Λαζόπουλου λέγοντας ότι η «εμμονή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του το τελευταίο διάστημα στο πρόσωπό του είναι υπερβολική, αλλά μου είναι αδιάφορη» και ότι ο Λάκης Λαζόπουλος βγάζει μια πολύ μεγάλη κακία για τον ίδιο στα σχόλιά του, μιας και είναι υποστηρικτής της άκρας αριστεράς και του πρότεινε να γίνει βουλευτής για να αντιπαρατεθούν σε πολιτικό επίπεδο.

Επιπλέον, μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση του με την σύζυγό του λέγοντας ότι το «Μπουμπούκος» τον στεναχωρεί γιατί στεναχωρεί την Ευγενία Μανωλίδου και τέλος σχολιάζοντας τη δήλωσή της για ένα ακόμα παιδί, είπε ότι και αυτός θα ήθελε να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags