Η σύσκεψη του ημιχρόνου

Στην περίπου 50λεπτη καθυστέρηση του δευτέρου ημιχρόνου λόγω των επεισοδίων, έγιναν διαβουλεύσεις στο χώρο των αποδυτηρίων ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, τον διαιτητή και την αστυνομία αναφορικά με την συνέχεια της αναμέτρησης.

Αφού επιθεωρήθηκε ο αγωνιστικός χώρος που είχε «καθαρίσει» από την αστυνομία, δόθηκε το «οκ» να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό πάντως να είναι πιο επιφυλακτικός.

Τελικά, όλοι συμφώνησαν –ακόμη και η ΕΠΟ που ενημερωνόταν και επέβλεπε αφ’ υψηλού- να γίνει το παιχνίδι και αν ξαναγίνουν επεισόδια να υπάρξει οριστική διακοπή.
Αυτά τα επεισόδια έγιναν στο 82' και ο Κάκος αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Τι γράφει το φύλλο αγώνα

Στην τελευταία σελίδα του φύλλου αγώνα ο διαιτητής αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην οριστική διακοπή του.

Αφού εξιστορεί τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στο 82’ και τον ανάγκασαν να αποσυρθεί μαζί με τις ομάδες στ’ αποδυτήρια, καταλήγει αναφέροντας τα εξής: «Έγινε εκτίμηση της κατάστασης και διαπίστωσα ότι οι συνθήκες ήταν αδύνατες.

Ο υποστράτηγος κ. Τσιβίκης με ενημέρωσε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν διασφάλιζε πλέον την ομαλή συνέχιση του αγώνα και κατόπιν τούτου πήρα την απόφαση και ενημέρωσα τις ομάδες ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού».

Πηγή: soccerplus.gr