Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά και τα επεισόδια με την διακοπή, καθάρισαν τον τίτλο για τους ερυθρόλευκους κι έτσι ξεφούσκωσε η κόντρα αιωνίων. Ξέρουμε από τα τέλη Μαρτίου τον πρωταθλητή! Και γι΄ αυτό, ενώ κέρδισαν και οι πέντε πρώτοι της βαθμολογίας, ουσιαστικά δεν τρέχει κάστανο για το ευρύ κοινό.

Αν προσθέσει κανείς και το ότι ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ είναι εκτός τίτλου εδώ και καιρό, αλλά έχοντας σχεδόν εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους στα πλέι-οφ, όπως και ο Ατρόμητος, τότε τι έχει απομείνει για τις τελευταίες αγωνιστικές; Μόνο η ουρά! Πουθενά αλλού δεν υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Στην ουρά, λοιπόν, γίνεται χαμός. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αυτή τη στιγμή ποιες θα είναι οι δυο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Δόξα.

Και, μάλιστα, για να αναφερθούμε σ’ αυτή την αγωνιστική, ο ΠΑΣ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ξεκολλήσει. Δεν γίνεται να ισοφαρίζεσαι έτσι κι ενώ ο αντίπαλός σου, που επίσης καίγεται για βαθμούς, αγωνίζεται με εννιά παίκτες.

Η Κέρκυρα, ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ, η Ξάνθη, αλλά ακόμα και ο Λεβαδειακός (ο μόνος που κέρδισε από όσους κινδυνεύουν!) είναι στην πρίζα. Δυο απ’ αυτές τις ομάδες θα υποβιβαστούν. Και γι’ αυτό τις τελευταίες αγωνιστικές θα κεντράρουν όλοι εκεί. Με την Superleague, άλλωστε, σε επίπεδο κορυφής θα ξανασχοληθούν με την έναρξη των πλέι-οφ. Μπορεί και ...του χρόνου!