Στα πρόσωπα που συμμετέχουν στους βανδαλισμούς, τις βιαιοπραγίες κατά πραγμάτων και στη λεηλασία των καταστημάτων, όσο και σε άλλους επίσης αγνώστους μέχρι στιγμής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις.
Ιδίως κατηγορούνται, κατά περίσταση, για κλοπή, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο για άνθρωπο, για έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για εμπρησμό, για διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς και για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.
Αναλυτικότερα, το βράδυ της Κυριακής (12-2-2012), κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν στο Κέντρο της Αθήνας με συνεχείς επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα, ομάδες από τους επιτιθέμενους εισέβαλλαν και λεηλάτησαν τέσσερα καταστήματα, αφαιρώντας εμπορεύματα από το εσωτερικό τους.
Διαβάστε αναλυτικά στο newspost.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο