Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι κομβικής και πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει χωρίς απώλειες, τόσο για να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων, κυρίως του Αστέρα Τρίπολης, όσο και για το αν μπορεί να `ψαλιδίσει` τη διαφορά με την πεντάδα.

Ο Μανουέλ Μασάδο αναμένεται να παρατάξει όλα τα του τα `όπλα` ώστε να φύγει νικητής από την έδρα του Παναθηναϊκού. Αυτό το οποίο θέλει όμως είναι ο ΑΡΗΣ να δημιουργήσει περισσότερες τελικές προς την αντίπαλη εστία.

Για τον λόγο αυτό ελπίζει πως η έμπνευση με την τοποθέτηση του Βραζιλιάνου πίσω από τον επιθετικό ελπίζει να του `βγει`. Ο Ντάρσι Νέτο είναι ο δεύτερος παίκτης στη σχετική κατηγορία έχοντας πραγματοποιήσει 27 τελικές προσπάθειες (2 εξ αυτών έχουν καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα) ενώ πρώτος είναι ο Ουμπίντεζ (34 με 3 γκολ).

Εξάλλου αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντάρσι Νέτο θα χρειαστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο, πέραν από αυτύς στην δεξιά πτέρυγα. Σε διαστήματα του αγώνα με τον Πανιώνιο χρησιμοποιήθηκε στον άξον πίσω από το φορ αλλά και και σε προηγούμενους αγώνες. Αυτή τη φορά αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσει τον αγώνα σε αυτή τη θέση ώστε να εξυπηρετήσει τα πλάνα.

Πηγή: allaboutaris.com