Σε μια πόλη που ξέρει να τιμά την ιστορία της με περηφάνια αλλά και να γιορτάζει με ψυχή, η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της ανήμερα της 25η Μαρτίου. Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το κέντρο για να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση, αλλά και για να συμμετάσχουν σε μια σειρά εκδηλώσεων που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα.
Τα τελευταία χρόνια, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης, η Πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε ένα αυθόρμητο σημείο γιορτής. Έτσι και φέτος, το σκηνικό δεν περιορίστηκε σε τυπικές εκδηλώσεις, αλλά εξελίχθηκε σε ένα ζωντανό γλέντι με μουσική, χορό και έντονο ελληνικό παλμό.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η χορευτική ομάδα του Αλέξανδρος Μούσουλος έδωσε δυναμικό «παρών», στήνοντας τη δική της παράσταση στο κέντρο της πόλης. Περίπου 120 χορευτές συμμετείχαν, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, όπως χασάπικο και ζεϊμπέκικο, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Δείτε το βίντεο στο newpost.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο