Facebook Pixel "Αγαπούλα ...βγαίνω"!
Life
| 2012-04-17 09:05:00

"Αγαπούλα ...βγαίνω"!

"Αγαπούλα ...βγαίνω"!

Αν ο Μάκης Ψωμιάδης δεν εκδοθεί στην Ελλάδα και δεν επεκταθεί η κράτησή του για άλλες υποθέσεις, θα αποφυλακιστεί στις 9 Μαϊου.

Με τις προθεσμίες για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια να στενεύουν και να βρίσκεται ένα βήμα προτού μείνει ελεύθερος, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 9 Μαΐου, η υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων που από τον περασμένο Ιούνιο ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται να έχει κολλήσει…

Ο "Big Mac"ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του, η οποία για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων πρόκειται να λήξει στα Σκόπια όπου είναι προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Νοέμβριο που συνελήφθη από τις αρχές της γειτονικές χώρας στο εξάμηνο, δηλαδή, στις 9 Μαΐου 2012, εάν έως τότε δεν έχουν ολοκληρωθεί οι χρονοβόρες διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα που κρατούν και αυτές όσο η προφυλάκιση του κ. Ψωμιάδη ή δεν αποφασιστεί παράταση της προφυλάκισης.

Ωστόσο εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις και όχι για τα «στημένα», μιας και οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει στις αντίστοιχες των Σκοπίων έγγραφα με τα οποία τους ενημερώνουν και για τις άλλες δικαστικές εμπλοκές του Μάκη Ψωμιάδη.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags