Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης ήταν επικεφαλής στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης στην εκδίκαση της υπόθεση στην Superleague.
Μαζί του αυτή τη φορά, στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ, ώστε να στηρίξει τις θέσεις των "κιτρίνων" θα είναι και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
Σε απόδοση 3.70 βρίσκουμε στην betoto το διπλό του Άρη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων της ΠΑΕ να ζητήσουν από τον πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή να πλαισιώσει τη νομική υπεράσπιση αποτέλεσαν η προ ημερών τοποθέτησή του:
"Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ήταν σωστή. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι κανονισμοί αυτό λένε και το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί. Ο Άρης έχει το δίκιο με το μέρος του".
Ο Αλέξης Κούγιας έχοντας διαβάσει το δικόγραφο θα βρεθεί αύριο το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας όπου μαζί με τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και τον Γιάννη Κόντη (ως μάρτυρα υπεράσπισης) θα στηρίξει τις θέσεις του Αρη.
Πηγή: allaboutaris.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο