Τον πανικό έσπειρε σε γειτονιά του Αγίου Δημητρίου ένας 30χρονος, ο οποίος ενώ είχε μεθύσει από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους.
Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (2/5), όταν οι «μπλαωθιές» άρχισαν να αντηχούν παντού στον δρόμο, με κάποιους περίοικους να βρίσκουν το θάρρος να βγουν έξω, για να δουν τι συνέβαινε. Αντίκρισαν τότε τον 30χρονο να βρίσκεται επί του δρόμου, με το πυροβόλο ανά χείρας, και να συνεχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως, και κάλεσαν έτσι την αστυνομία.
Οι άντρες της ΕΛΑΣ έσπευσαν με δύο περιπολικά στο σημείο, εντοπίζοντας τον άντρα με το όπλο, αφοπλίζοντάς τον, και βρίσκοντας 57 σφαίρες στην κατοχή του.
Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε πως ο 30χρονος έκρυβε και εργαλεία για διαρρήξεις, ενώ αυτή τη στιγμή ο άντρας ερευνάται για τυχόν ποινικό παρελθόν ή εγκληματικές απόπειρες.
ΠΗΓΗ: reader.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο