Πρόκειται για την 1η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας για τον Πειραιά την οποία διοργανώνει το συμβουλευτικό κέντρο «Συν – εργάζομαι» με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, επαγγελματίες φωτογράφους και μη.
Αφιέρωσε ένα φωτογραφικό κλικ για την πόλη του Πειραιά!
Υπάρχει κάποιο σημείο στον Πειραιά που αγαπάς, έχεις μνήμες από αυτό, σε έχει ενθουσιάσει ή θες να αλλάξει; Φωτογράφησε το με τον τρόπο που επιθυμείς και ανέδειξε το στην ελεύθερη έκθεση φωτογραφίας –όχι διαγωνισμός- που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Μαΐου 2012, στην Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στη Μαρίνα Ζέας, από τις 11.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.
Ανέβασε, λοιπόν, ΔΩΡΕΑΝ από 1η Απριλίου μέχρι 30 Απριλίου 2012, το δικό σου Πειραιώτικο στιγμιότυπο σε ψηφιακή µορφή (διαστάσεις 15x23) στο site: www.photofunpark.gr και έλα να χαρούμε κάθε σημείο της πόλης!
Όλα τα έργα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση μετά το τέλος της θα γίνουν ένα βιβλίο που θα είναι διαθέσιμο για αγορά από κάθε ενδιαφερόμενο.
Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους, η εθελοντική ομάδα του Πειραιά «PireActive» και το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑμεΑ (ΠΕΚ/ΑμεΑ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ολυμπιακού.Σ.Φ.Π.
Για ερωτήσεις σχετικά με την έκθεση φωτογραφίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: [email protected] ή στο τηλέφωνο: 210/46.15.314.
Event στο facebook: http://www.facebook.com/#!/events/423806347633378/