Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 :

-Εάν μπορούσε η Δόξα Δράμας να πραγματοποιήσει μια πορεία στο πρωτάθλημα αντίστοιχη με του Λεβαδειακού:
«Ο Λεβαδειακός ενισχύθηκε μεταγραφικά τον Ιανουάριο. Έμεινε ο ίδιος προπονητής, βοήθησε και ο Σουμπίνιο. Ακόμη και τα ταξίδια του ήταν πιο εύκολα, πιο μικρά λόγω της έδρας της ομάδας. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με εμάς. Εάν ήταν πιο νορμάλ το πρόγραμμα πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός μπορούσε να χτυπήσει και πεντάδα. Κι εμείς πιστεύω με ένα πιο νορμάλ πρόγραμμα και με μια καλύτερη μεταχείριση από τη διαιτησία θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Μας μένει η πικρία. Πιστεύω ότι ήταν ένας άνισος αγώνας. Είδαμε άλλες ομάδες να κάνουν μεταγραφές με μέτρο για να μην ξεφύγουν οικονομικά και άλλες ομάδες καταχρεωμένες να παίρνουν 7-8 παίκτες. Δυστυχώς αυτό επιτράπηκε».

-Για το πρόγραμμα:
«Είναι μια τραυματική εμπειρία. Οι μετακινήσεις ήταν δύσκολες. Μέναμε αρκετές ημέρες σε ξενοδοχεία. Με ελλιπείς προπονήσεις, λόγω των ταξιδιών. Αυτοί που το ένιωσαν περισσότερο ήταν οι παίκτες και μας στέρησε αρκετά. Από την κόπωση τα παιδιά δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα πόδια τους. Δεν ήθελαν να βλέπουν μπάλα και γήπεδο από την κόπωση. Θα χρειαστούμε βοήθεια από αθλίατρους να τους ξεκουράσουμε τώρα».

-Για την επόμενη αγωνιστική σεζόν:
«Θέλει μια προσεγμένη ενίσχυση. Αραίωμα του δυναμικού χωρίς συναισθηματισμούς για να βρει η ομάδα τα πατήματά της. Θα είναι πιο δύσκολη η Football League από φέτος. Η Δόξα έχει ένα πλεονέκτημα όμως. Έχει δυνατά φυτώρια και βρίσκεται σε δυνατά τοπικά πρωταθλήματα».

-Ποια δουλειά προπονητή ξεχώρισε:
«Τον Ατρόμητο. Ζηλευτή σταθερή πορεία με θέαμα. Συγχαρητήρια στον Δώνη αλλά και στον πρόεδρο του γιατί κρατάει τον προπονητή και τον ακούει. Επίσης είναι μια ομάδα που ανεβάζει νεαρούς παίκτες. Πρέπει να τον παίρνουμε ως παράδειγμα. Ξεχωρίζει για την εμπιστοσύνη προς τον τεχνικό του από τον πρόεδρο».

-Νεαρούς παίκτες που ξεχώρισε:
«Πρόσφατα είδαμε τον Σταφυλίδη να σταθεροποιείται. Εντυπωσιάστηκα από την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση. Στον Ατρόμητο ο Μπάλας. Ο Γιαννιώτης. Ο Μαυρίας. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν θυμάμαι. Αξίζει πάντως οι ομάδες να στραφούν σε αυτές τις ηλικίες.
Πάντα λέγαμε ότι θα βγουν παιδιά. Μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί στην Ευρώπη αρκεί να στηριχθούμε στα παιδιά».

-Εάν θα βοηθήσουν οι προπονητές για την εξέλιξή τους:
«Εξαρτάται πόσο χρόνο να δώσουν . Αν κάθε Κυριακή παίζουμε το κεφάλι μας θα κοιτάξουμε πιο έτοιμους παίκτες. Πρέπει να δείξουν όλοι υπομονή. Αν θέλουν παιδιά από την πόλη τους θα πρέπει να περιμένουν».