Facebook Pixel Τέλος ο Δαμιανίδης, ανέλαβε ο Αρβανίτης
Life
| 2012-05-02 23:24:00

Τέλος ο Δαμιανίδης, ανέλαβε ο Αρβανίτης

Τέλος ο Δαμιανίδης, ανέλαβε ο Αρβανίτης

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Αρης στο Παλέ, η οποία έδωσε το χρίσμα στον Λευτέρη Αρβανίτη για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από εδώ και πέρα.

Το κλίμα ήταν συναινετικό και ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Δαμιανίδης ήταν συνεργάσιμος με όλους τους μετόχους, διευκολύνοντας τις εξελίξεις. Ο κ. Δαμιανίδης τόνισε ενώπιον των μετόχων ότι υποβάλει την παραίτησή του για να ανοίξει τον δρόμο ώστε να καταθέσει ο Α.Σ αίτηση στο Πρωτοδικείο για το διορισμό διοικούσας επιτροπής. Από την άλλη, ο κ. Αρβανίτης σημείωσε ότι είναι έτοιμος με τους συνεργάτες του να αναλάβουν το βαρύ φορτίο, αφού αναλύθηκαν τα χρέη της ΚΑΕ που αγγίζουν τα 5,5 εκατ. ευρώ.
Πρέπει να σημειώσουμε ακόμη ότι αποφασίστηκε η δημιουργία μας βάσης Αρειανών παραγόντων που θα συνεισφέρουν οικονομικά κάθε χρόνο και το ποσό που θα συγκεντρώνεται θα πηγαίνει στην εφορία.
Σ’ αυτήν την βάση παραγόντων θα συμμετέχουν στελέχη της «Γένεσις», της «Σάρισα» και άλλοι παράγοντες του ΑΡΗ
Στη συνέλευση έδωσαν το παρόν οι κ. Παπαϊωάννου, Πόππης, Ανωνιάδης, Γαρμπής, Πουλιτσίδης («Γένεσις»), ο Θανάσης Τζεβελέκης, ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Α.Σ, Νίκος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.
Κλήθηκε ακόμη και ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Συνήλθε σήμερα η αυτόκλητη καθολική γενική συνέλευση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003, στην οποία έγινε ενημέρωση από τον ορκωτό ελεγκτή κ. Τσάκλη για την επισκόπηση που έκανε στα οικονομικά στοιχεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. κ. Δαμιανίδης δήλωσε ότι αποχωρεί από το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και θα συναντηθεί αύριο με τον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ. ΑΡΗ κ. Αρβανίτη , προκειμένου να συζητήσουν επιμέρους θέματα της παραίτησης του".

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags