Μάλιστα, προαναγγέλλει, ουσιαστικά, τη δημιουργία πολιτικού φορέα με εκλογική στόχευση, ο οποίος θα παίξει ρόλο από την επομένη της 6ης Μαΐου.
Μετονομάζει δε, την Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ε.ΛΑ.ΔΑ.) σε Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ.) -όπως ήταν ο αρχικός τίτλος, που δεν "πέρασε", λόγω διαφωνιών για το "ελληνική", κατά τη συγκρότηση του μετώπου ΕΛΛΑΔΑ τον περασμένο Φεβρουάριο- στην οποία καλεί να συσπειρωθούν όλοι, διεκδικώντας την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών, με κυρίαρχους άξονες την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παλλαϊκή Εξουσία και την Πατριωτική Αναγέννηση.
Πάντως, για τις εκλογές της 6ης Μαΐου καλεί τον κόσμο να ψηφίσει, κατά συνείδηση, αντιμνημονιακά κόμματα.
Η παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη συνυπολογίζει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ενδεχόμενο νέας εκλογικής αναμέτρησης, σε περίπτωση μη σχηματισμού κυβέρνησης, όπως και την προοπτική να είναι βραχύβια η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις κάλπες της 6ης Μαΐου.
Πηγή: protothema.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο