Facebook Pixel Ο… πληγωμένος Σάντος
Life
| 2010-12-26 11:15:00

Ο… πληγωμένος Σάντος

Ο… πληγωμένος Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε, αν και μετά από αρκετά χρόνια, για τον τρόπο που έφυγε από την Μπενφίκα και τις σχέσεις που έχει με τον πρόεδρο της ομάδας Λουίς Φιλίπε Βιέιρα.

"Ο Βιέιρα το είχε πει πριν από δύο-τρία χρόνια. Έχω μία πολύ καλή σχέση μαζί του, μιλάμε πάντα όταν βρίσκουμε την ευκαιρία. Ειλικρινά, νομίζω ότι την ημέρα που πήρε την απόφαση για την έξοδό μου δεν ήταν σίγουρος για την απόφασή του και ποτέ δεν ήταν σίγουρος ότι το να με απομακρύνει ήταν η καλύτερη επιλογή", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη "Record" αναφορικά με τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα.

 Για τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε στην Μπενφίκα, τα τωρινά συναισθήματά του για τον Βιέιρα και για τον τρόπο που έφυγε από τους "αετούς" σχολίασε:

"Ναι ξεκάθαρα. Νομίζω ότι και ο ίδιος το παραδέχεται. Εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πιέσεις για να με απομακρύνει. Ειλικρινά, ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έγινε, επειδή δεν υπήρχε κανένας λόγος. Ναι δεν κρατάω κακίες. Πληγώθηκα, τσαντίστηκα, αλλά δεν σταμάτησα να του μιλάω.

 Παίξαμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, υπό ακατάλληλες συνθήκες. Θυμάμαι ότι μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας, η Μπενφίκα έπρεπε να παίξει για τα προκριματικά του ChampionsLeagueκαι έπρεπε να παίξουν 5-6 ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν μόλις λίγες μέρες. Δεν υπήρχαν παίκτες για να παίξουν στη Βιέννη και οι μοναδικοί διαθέσιμοι εξτρέμ για εκείνο το παιχνίδι ήταν οι Μανού και Πάουλο Ζορζ.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags