Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ και τον... απόηχο από τη σπουδαία ανατροπή επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» τόνισε πως γύρω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων βρισκόντουσαν μόνο άνθρωποι της ΑΕΚ, αλλά και αστυνομικοί για να προστατεύουν την ΑΕΚ, έναν εκ των οποίων ο Ματίας Αλμέιδα μάλιστα έπιασε από τον λαιμό. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά του Αργεντινού προπονητή της «Ένωσης», όπως στο Άρης-ΑΕΚ και το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που δεν ήταν καθόλου ήρεμος...

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως η ομάδα έχει ανάγκη από ξεκούραση, καθώς, πολλοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από ίωση και ενώ είχαν σημαντικούς αγώνες.

Παράλληλα, τόνισε πως το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι εξαιρετικό, καθώς, άπαντες το πιστεύουν πολύ το πρωτάθλημα, έχοντας πάρει ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα αυτή είναι γεννημένη να παίζει με την πλάτη στον τοίχο»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα: