Facebook Pixel Αναβλήθηκε η προσφυγή
Life
| 2012-10-23 17:41:00

Αναβλήθηκε η προσφυγή

Αναβλήθηκε η προσφυγή

Αναβολή για τις 20 Νοεμβρίου πήρε η υπόθεση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Σούπερ Λιγκ περί αναδιάρθρωσης.

Η «πράσινη» ΠΑΕ υπέβαλε το αίτημα αναβολής (το οποίο και έγινε δεκτό) υποστηρίζοντας ότι η θητεία του Διαιτητικού Δικαστηρίου έχει λήξει και δεν έχει νόμιμη συγκρότηση.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Γιάννης Κάρμης ο οποίος είπε τα εξής προς το Διαιτητικό Δικαστήριο: «Στο όργανο δεν υπάρχει νόμιμη συγκρότηση. Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ κάθε διάδικος διορίζει δύο μέλη ενώ με έκπληξη βλέπω ότι παραμένετε στις θέσεις σας ενώ η θητεία σας έχει λήξει μαζί με την λήξη της θητείας του ΔΣ της ΕΠΟ. Η συγκρότηση του οργάνου δεν είναι σύμφωνη με το καταστατικό. Προκειμένου να υπάρχει νομιμότητα στην διαδικασία εκφράζουμε την ευχή να μην προχωρήσετε και να απέχετε ώστε να συγκροτηθεί νέο δικαστήριο».

Τη Σούπερ Λίγκα εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Γιάννης Καραμηνάς ο οποίος τόνισε ότι η διοργανώτρια είναι έτοιμη να συζητηθεί σήμερα η υπόθεση.

Ο Γιάννης Κάρμης απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η Σούπερ Λίγκα δεν επιθυμεί για ακόμα μία φορά την τήρηση της νομιμότητας. Σύμφωνα με το καταστατικό πρέπει να υπάρχει πίνακας πέντε Διαιτητών για να επιλέξει ο κάθε διάδικος από δύο».

Το αίτημα αναβολής του Παναθηναϊκού έγινε τελικά δεκτό και η υπόθεση θα συζητηθεί τελικά στις 20 Νοεμβρίου με το Διαιτητικό Δικαστήριο να έχει πλέον νέα σύνθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags