Facebook Pixel Μερική ρήξη χιαστών!
Life
| 2012-11-14 20:47:00

Μερική ρήξη χιαστών!

Μερική ρήξη χιαστών!

Σοβαρότερο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Λάζαρου Χαριτωνίδη στον ΟΦΗ, καθώς υπέστη μερική ρήξη χιαστών και οι Κρητικοί ελπίζουν τουλάχιστον να γλιτώσει το νυστέρι.

Η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Μερική ρήξη χιαστών και οστικό οίδημα» είναι η αρχική ιατρική γνωμάτευση από τον γιατρό της ΠΑΕ Γιώργο Στεφανουδάκη ο οποίος σήμερα το απόγευμα, παρουσία και του Λάζαρου Χαριτωνίδη, ανέλυσε την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το πρωί ο ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, το γεγονός ότι δεν έχει το γόνατο αστάθεια σε μεγάλο βαθμό και επίσης ότι δεν πειραχθεί ο μηνίσκος, είναι θετικά γεγονότα. Έτσι, σε πρώτη φάση ο νεαρός αμυντικός θα ακολουθήσει για περίπου 10 ημέρες μόνο θεραπεία σε συνδυασμό με φυσικοθεραπεία και έπειτα, που θα έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο, θα γίνει η τελική διάγνωση με την ελπίδα ο παίκτης να αποφύγει το νυστέρι.

Σε ότι αφορά την προπόνηση αυτή έγινε σε δύο γκρουπ και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, θεωρεία και τελειώματα φάσεων.

Στην προπόνηση μπήκε κανονικά ο Παπάζογλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Μπούρμπος και ο Καπουράνης (ενοχλήσεις στην πλάτη) έκαναν θεραπεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags