Facebook Pixel Ελεύθερος οπαδός του ΠΑΟΚ
Life
| 2011-03-11 18:20:00

Ελεύθερος οπαδός του ΠΑΟΚ

Ελεύθερος οπαδός του ΠΑΟΚ

Άλλος ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που είχε προφυλακιστεί για τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Νίκο Διαλυνά, δόθηκε μεγάλη μάχη όλη αυτήν την περίοδο, ενώ έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι πρέπει να σέβονται τον ΠΑΟΚ…

Αναλυτικά,ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη δήλωσε στο «Sport103.fm»: «Ο Πανάγος είναι ελεύθερος. Βγήκε το βούλευμα, που του επιβάλει απαγόρευση εξόδου και να εμφανίζεται στο τμήμα. Για μένα, αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί ενώ η κατηγορία του ήταν για ληστεία, αυτό σημαίνει ότι πλέον αποδέχτηκαν αυτό που λέγαμε εμείς, το αυτονόητο δηλαδή.

Εγώ είμαι δικηγόρος-οπαδός του ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα αυτές οι μαγκιές σταματούν. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης μας και θα πρέπει να τον σέβονται. Και δυστυχώς μέχρι στιγμής βλέπω ασέβεια. Έχω συμπτώματα που θα πρέπει να κοπούν. Υπερασπιζόμουν έναν άλλον οπαδό, που είχε συλληφθεί από το τμήμα αθλητικής βίας. Τους είπα ότι ο πελάτης μου θέλει να δει τα έγγραφα κτλ και ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Πήγα τον πήρα και μαθαίνω ότι εγγράφως ήθελαν να θέσουν κάποια ερωτήματα και ένας στάθηκε μπροστά στον οπαδό, για να μη βλέπει, λέει, τη δικηγόρο και να τον καθοδηγεί! Το να κάθεται αστυνομικός μπροστά στον πελάτη, σε ένα γραφείο τεσσάρων μέτρων, είναι κάτι που θα κοπεί! Στοχοποίηση οπαδών δε θα υπάρχει πλέον.
Ο Πανάγος είναι ελεύθερος, δόθηκε μεγάλη μάχη για να γίνει αυτό και δυστυχώς δόθηκε μάχη για να γίνει το αυτονόητο. Εμένα με ενδιαφέρει ότι έχω μία συμπλοκή δύο οπαδών, έναν με κασκόλ του Άρη και έναν με κασκόλ του ΠΑΟΚ. Μετά από αυτήν, ένας πήρε ένα τσαντάκι. Αυτό δεν είναι ληστεία.

Επιτέλους πρέπει να περάσει το μήνυμα, ότι είναι εγκληματικό το να επιβάλεις μία ποινή διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Να πεις ότι θα γίνει το παιχνίδι, αλλά τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και όχι στην ομάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags