Facebook Pixel Χαρμολύπη για τη χαμένη κούπα
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-01 14:48:00

Χαρμολύπη για τη χαμένη κούπα

Χαρμολύπη για τη χαμένη κούπα

Τις ευχές του στον κόσμο του Άρη έδωσε ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τους φιλάθλους των Θεσσαλονικέων, μαχητές, παράλληλα όμως εξέφρασε το κρυφό μαράζι του.

Συνέντευξη στον «Aris fm» παραχώρησε ο Μιχάλης Σηφάκης, όπου μοίρασε τις ευχές του στον κόσμο του Άρη, αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα του για το χαμένο τελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Έφερε άλλωστε μεγάλη ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε από τον Λέτο.

«Αν κατακτούσαμε το Κύπελλο θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ήταν μια χρόνια γεμάτη με συναισθήματα χαράς και λύπης. Ας κρατήσουμε τα θετικά και ας πορευτούμε με αυτά», δήλωσε ο τερματοφύλακας του Άρη και πρόσθεσε: «Από τον εαυτό μου ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι αυτή η χρόνια δεν ήταν καλή. Απλά καλή».

Όσο για το 2011, είπε: «Κι εγώ και η ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα. Νομίζω ότι πραγματικά η φετινή χρονιά έχει ανάμικτα συναισθήματα. Η πρόκριση στους “32” του Europa League ειδικά με έναν τέτοιο όμιλο, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Συνάμα μας δίνει πίεση γιατί δεν τα έχουμε καταφέρει όπως αξίζει στην ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά ας μην ήμαστε αχάριστοι, εγώ είμαι σίγουρος κι εύχομαι να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Η νέα χρονιά από αύριο κιόλας θα μας βρει πιο δυνατούς. Ο Άρης στα δύσκολα έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει υπέροχα, με καλό ποδόσφαιρο, καλό ρυθμό, με γκολ, με φάσεις και συνδυασμούς».

Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Εύχομαι σε όλους υγεία, που είναι το σημαντικότερο αγαθό. Αγάπη κι ελπίδα γιατί ζούμε σε δύσκολη εποχή. Ο Λαός του Άρη είναι μαχητής. Έχει συνηθίσει να παλεύει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags