Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα 3 "πέναλτι" του ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 00:56:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα 3 "πέναλτι" του ΠΑΟ - Όχι κόκκινη σε Κωνσταντέλια

Sportdog Team

Τι απαντάει στις "φωνές" του Άρη και στα πέναλτι που ζήτησαν οι Πράσινοι στο φινάλε του ματς, στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε την καθιερωμένη του ανάλυση για τις αμφισβητούμενες φάσεις της 8ης αγωνιστικής των Πλέι οφ.

Ο παλαίμαχος διαιτητής αποθέωσε τον ρέφερι του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έκανε μία από τις καλύτερες διαιτησίες των τελευταίων ετών σε ένα πολύ δύσκολο ματς.

Για την ακρίβεια, συμφώνησε σε σχεδόν όλες τις αποφάσεις του Σρέντερ και υποστήριξε ότι τα μοναδικά του λάθη ήταν πως δεν "κιτρίνισε" Πόνσε και Τόμας για δύο φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, σε βάρος Κεντζιόρα και Πινέδα αντίστοιχα.

Για την κόκκινη κάρτα που ζήτησε η ΑΕΚ σε φάουλ του Κωνσταντέλια στον Ελίασον στο 41', τόνισε πως η κίτρινη κάρτα ήταν σωστή, από τη στιγμή που ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν τελευταίος παίκτης. Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει οφσάιντ ούτε στο γκολ για το 1-2 της ΑΕΚ ούτε στο αντίστοιχο για το 3-2 του ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός - Άρης

Καλή ήταν η διαιτησία και του Αγκάγιεφ στη Λεωφόρο, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως κανένα από τα τρία πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να καταλογιστεί.

Στο 34' ο Σπόραρ πέρασε πάνω από τον Κουέστα και ήταν αυτός που προκάλεσε την επαφή στην περιοχή του Άρη. Στο 79' τόσο ο Τζούρισιτς όσο και ο Οντουμπάτζο άπλωσαν το πόδι τους κάνοντας την ίδια ακριβώς κίνηση και δεν υφίσταται παράβαση παρά την επαφή μεταξύ τους. Τέλος στη φάση του 86' τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι παρά την επαφή του Οντουμπάτζο με το χέρι στη μεγάλη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Καρπετόπουλου για Αλμέιδα - Ποιον έπιασε από τον λαιμό (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags