Facebook Pixel Εκτός προγράμματος ο Μπάλαμπαν!
Life
| 2011-04-01 22:49:00

Εκτός προγράμματος ο Μπάλαμπαν!

Εκτός προγράμματος ο Μπάλαμπαν!

Στην τελική της ευθεία, για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, βρίσκεται η προετοιμασία του Πανιωνίου. Η προπόνηση της Παρασκευής, έγινε στο "Απήλιον", με τον Τάκη Λεμονή να βλέπει τον Μπόσκο Μπάλαμπαν να μένει εκτός προγράμματος.
 

Ο Κροάτης επιθετικός, ταλαιπωρείται από κρύωμα και για το λόγο αυτό προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Πάντως από το ιατρικό επιτελείο δεν εκφράζεται ανησυχία για μη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την νησιωτική ομάδα.

Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Ο Κοντοές μάλιστα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνονταν στο πόδι του και πήρε μέρος στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πάντως δεν υπολογίζεται, τόσο για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής, όσο και γι αυτή της 29ης, καθώς είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του.

Ο Κολοβός, επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Νέων και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μάρκους Γιόνσον έβγαλε όλο το πρόγραμμα και είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στο μεταξύ, σήμερα πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Νέας Σμύρνης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα της Μακεδονίας, δεν ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags