Μια εξαιρετική περίπτωση από την Αγγλία έχει τεθεί στα υπόψιν τόσο του Ολυμπιακού (λόγω και της σχέσης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ) όσο και της ΑΕΚ, αν και λίγο πριν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης που τον έχουν ξεχωρίσει στον Δικέφαλο και, μάλιστα, τον είχε τσεκάρει δύο φορές ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, αλλά τώρα έχει γίνει γνωστό και σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ότι είναι διαθέσιμος για να παίξει στην Ελλάδα; Αναφερόμαστε στον Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, της Χάντερσφιλντ (ομάδα που παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τη Νότιγχαμ!), που φαίνεται ότι χρειάζεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του!

Οι Θεσσαλονικείς τον είχαν στο... σημάδι και στα δύο ματς που έπαιξαν με αντίπαλο την Ελσίνκι τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Ραντούλοβιτς σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Δικέφαλο και, όντως, η περίπτωσή του είναι εξαιρετική: Διεθνής Σέρβος επιθετικός, μόλις 24 ετών, με market value στο 1 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027 με την αγγλική ομάδα - Τον περασμένο Γενάρη είχε πωληθεί με 1,4 εκατ. ευρώ από την Ελσίνκι στη Χάντερσφιλντ/

 

Έχει μάθει μπάλα στην Ισπανία, έχει περάσει από την Αγγλία και μέσα το 2023 έχει πιστωθεί 25 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ. Έχει ψηλό και δυνατό κορμί, σκοράρει με το κεφάλι αλλά και με τα δύο πόδια, στο στιλ θυμίζει λίγο τον Βαγγέλη Μάντζιο αλλά με επιδόσεις στο σκοράρισμα του Κάρολ Σφιντέρσκι!

Η Χάντερσφιλντ πολύ-πολύ δύσκολα θα σώσει την κατηγορία στην Αγγλία, άρα τη νέα χρονιά δεν θα είναι ούτε στην Τσάμπιονσιπ και, προφανώς, δεν καίγεται για να κρατήσει τον Ραντούλοβιτς. Μάλιστα, οι πιο ακριβές τις πωλήσεις τα τελευταία χρόνια είναι οι Λιούς Ο' Μπράιαν (9,4 εκατ. ευρώ), ο Χάρι Τόφαλο (2,4 εκατ. ευρώ) και ο Πίπα (1 εκατ. ευρώ). Πού πήγαν αυτοί οι τρεις παίκτες; Οι δύο πρώτοι στη Νότιγχαμ Φόρεστ (σ.σ. για τον Τόφαλο υπάρχει πληροφορία που τον θέλει να έρχεται στην Ελλάδα!), ενώ ο τρίτος είχε έρθει απευθείας στον Ολυμπιακό!

Μπορεί να σημαίνουν κάτι όλα αυτά; Μπορεί τίποτα απολύτως (αν δεν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα), μπορεί πολλά αν ο ΠΑΟΚ που τον έχει τσεκάρει από το φθινόπωρο θελήσει να φέρει τον νέο Σφιντέρσκι. Μια φορά ο Ραντούλοβιτς είναι σε εξαιρετική ηλικία, μηχανή των γκολ, και οριακα μπορεί να έρθει ακόμα και τσάμπα το προσεχές καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτο "όχι" Τζολάκη, αποφάσισε ήδη ο Μαρινάκης - "Μυστήριο" με Πινέδα!