Facebook Pixel «Κέρδος 1 εκ. από τον Κόκε»
Life
| 2011-04-14 18:12:00

«Κέρδος 1 εκ. από τον Κόκε»

«Κέρδος 1 εκ. από τον Κόκε»

Στο 1 εκ. ευρώ προσδιόρισε το όφελος της ΠΑΕ Άρης από την αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης.

«Η αλήθεια είναι όμως ότι προέκυψε σημαντικό όφελος για την ΠΑΕ Άρης, που ανέρχεται περίπου στο 1 εκ. ευρώ», τόνισε ο πρόεδρος των «κίτρινων» στο «Αθλητικο Metropolis».

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν δική μας πρωτοβουλία να φύγει ο Κόκε. Το ζήτημα τέθηκε τελείως ξαφνικά. Μας εξέφρασε τους λόγους του και όταν ετέθη το ερώτημα η αντίδρασή μας ήταν ακαριαία και είδαμε και τα δικά μας συμφέροντα. Επετεύχθη η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Υπάρχουν και έμμεσα και άμεσα οφέλη. Δεν χρήζει όμως ανάλυση δημοσίως τώρα το ποια είναι αυτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι προέκυψε σημαντικό όφελος για την ΠΑΕ Άρης, που ανέρχεται περίπου στο 1 εκ. ευρώ. Πλέον πρέπει να καλυφθεί το κενό του Κόκε, γιατί η αξία του είναι μεγάλη και δεδομένη. Πρέπει να αναζητήσουμε έναν παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει τα ανάλογα στην ομάδα».

Όσο για το ποια ήταν η πρώτα αντίδραση, απάντησε: «Με τον τρόπο που ετέθη το θέμα δεν μπορούσαμε να πούμε ναι. Και αναφέρομαι στην έγγραφη άδεια μιας τρίμηνης αποχώρησης του ποδοσφαιριστή. Έτσι πήγαμε αμέσως στη λύση της αποδέσμευσης του συμβολαίου του», ενώ για το μέλλον του πρόσθεσε: «Στη ζωή των παικτών πάντα υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια τους αναζωογονεί. Πάει να ζήσει σε ένα άλλο περιβάλλον. Σε μια χώρα που δεν πλήττεται όσο η δική μας. Η πίεσης είναι επίσης λιγότερη, αναφορικά με το πρωτάθλημα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags