Facebook Pixel Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Βαρδή
Life
| 2014-05-16 13:08:00

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Βαρδή

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Βαρδή

Παράλυτος από την μισή πλευρά και ανίκανος να περπατήσει είναι ο Αντώνης Βαρδής, όπως αποκάλυψε ο γιός του, Γιάννης, τονίζοντας πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα του δεν είναι πλέον ελεγχόμενη!

"Φυσικά και είναι σε θέση να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει", λέει ο Γιάννης και προσθέτει: "Η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη. Πλέον, δεν είναι. Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία".

Ο γιος του καταξιωμένου τραγουδιστή και συνθέτη τονίζει πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, ωστόσο, εναπόκειται στην ψυχολογία του πατέρα του και το πόσο θα το παλέψει.

"Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ο πατέρας μου πληρώνει για κάτι που έκανε στη ζωή του. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ίσως να είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν ξέρω ακριβώς τι για να το κατονομάσω. Σίγουρα πάντως ο πατέρας μου δοκιμάζεται", συνεχίζει ο Γιάννης Βαρδής, συμπληρώνοντας πως ολόκληρη η οικογένειά τους είναι κοντά.

Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό κλαίει συχνά με αφορμή το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και καταλήγει: "Δεν του έχουμε κρύψει τίποτα! Προσπαθούμε να διατηρούμε το χαμόγελό μας, όσο δύσκολο κι αν είναι. Υπάρχουν δύο τρόποι συμπεριφοράς: της γυναίκας του, που είναι υπερπροστατευτική και η δική μου, η οποία είναι αντρίκια και φιλική".

Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Βαρδής είχε κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο και για το λόγο αυτό είχε πάει, πριν από περίπου ένα χρόνο, στη Γερμανία για επέμβαση.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags