Facebook Pixel Κεφαλιές…
Life
| 2011-05-12 17:18:00

Κεφαλιές…

Κεφαλιές…

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και τις αποδείξεις που κατατέθηκαν και έκλεισαν στόματα, αλλά άνοιξαν τις προοπτικές για το μέλλον.

Δεν σας κρύβω ότι την Γ.Σ. της Λέσχης την περίμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δύο μήνες τώρα που η λασπολογία και η παραπληροφόρηση είχε χτυπήσει κόκκινο. Παράλληλα ήθελα να δω τις αντιδράσεις για τα στοιχεία που θα κατατεθούν, αλλά και αυτά που θα ανακοινωθούν.

Δεν σας κρύβω ότι ήταν ακριβώς αυτές που περίμενα.

Τι λέγονταν όλο το προηγούμενο διάστημα; 5 εκ ευρώ χρέη φόρτωσαν ο Αθανασιάδης την ΠΑΕ. Τι αποδείχθηκε από την έκθεση του ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ. 4,5 ΕΚ ευρώ πλήρωσαν για χρέη προηγούμενων χρήσεων, στην διετία το έλλειμμα είναι περίπου 300 χιλιάδες και φέτος ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ήταν θετικό το πρόσημο, περίπου 800 χιλιάδες ευρώ!!!

Δεν μας δίνουν τα στοιχεία έλεγαν. Μετά έγραψαν ότι τα πήραν τα στοιχεία, αλλά τώρα λένε ότι πάλι δεν τα πήραν!

Λέγονταν και γράφονταν για τις υποθέσεις Κόκε, Βιτόλο, Χαβίτο, Κάμπορα, Παλαθουέλος, τις δικαστικές υποθέσεις, για το θέμα του σήματος, για τις μεταγραφές.

Τι παρουσιάστηκε στην Λέσχη με αποδείξεις και ονόματα;

Κατατέθηκε το συμφωνητικό με τον Κάμπορα, η λύση συνεργασίας χωρίς καμία απαίτηση από τον παίκτη, αλλά και το ιδ. Συμφωνητικό ότι δεν μπορεί να πάει για δύο χρόνια σε άλλη ελληνική ομάδα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags