Facebook Pixel Η ένσταση, το «νέο» δεξί μπακ και το «αύριο» με τον Χιμένεθ
Life
| 2011-05-26 22:05:00

Η ένσταση, το «νέο» δεξί μπακ και το «αύριο» με τον Χιμένεθ

Η ένσταση, το «νέο» δεξί μπακ και το «αύριο» με τον Χιμένεθ

O Mανώλης Βογιατζάκης σχολιάζει την επικαιρότητα στην ΑΕΚ μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Πάει κι αυτό το πρωτάθλημα... Στην ΑΕΚ η «γεύση» που μένει απ' τη διοργάνωση είναι «πικρή», αφού για μια ακόμα σεζόν έμεινε μακριά απ' την κατάκτηση του τίτλου και σαν να μην έφτανε αυτό, χάθηκε και η δεύτερη θέση μέσω των πλέϊ οφ.

Με βάση τη γενική εικόνα της ομάδας πάντως στα πέντε απ' τα έξι ματς, πιστεύω ότι ο δικέφαλος δικαιούταν κάτι καλύτερο.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε ...ντόρος, λόγω της ένστασης που κατέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ, ουσιαστικά εναντίων του Αχιλλέα Μπέου και όχι του Ολυμπιακού Βόλου. Αποδείχθηκε όμως στην πράξη ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν λανθασμένη, αφού ...αγωνιστικά δεν μπορούσε να τη στηρίξει. Θα μου πείτε, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Στην προκειμένη περίπτωση, άμεση σχέση. Τι θα αλλάξει δηλαδή με την απόφαση της ένστασης; Απολύτως τίποτα, αφού εξαρχής γνωρίζαμε ότι με νίκη του Παναθηναϊκού, οποιαδήποτε απόφαση δεν θα επηρέαζε σε κάτι τον Αχιλλέα Μπέο και την ομάδα του. Θα πείτε επίσης, ότι τώρα που γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του αγώνα, είναι εύκολο να βγει αυτό το συμπέρασμα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Απ' το πρωί της Τρίτης ξέραμε ότι με τόσες αναγκαστικές απουσίες, ο δικέφαλος θα εμφανιζόταν με ενδεκάδα ανάγκης κόντρα στους «πράσινους» και (όπως αποδείχθηκε) μόνο από τύχη θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ' το τελικό (αρνητικό) αποτέλεσμα. Για ποιο λόγο λοιπόν όλη αυτή η αναστάτωση, τη στιγμή που γνώριζαν εξαρχής ότι, δύσκολα θα μπορούσε η ομάδα να κοντράρει τον αντίπαλό της;

Ο Χιμένεθ δεν είχε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και γι' αυτό αναγκάστηκε να κάνει διάφορες ...αλχημείες, ώστε να επιλέξει ενδεκάδα. Μία απ' αυτές, όχι απλά του ...βγήκε, αλλά έκανε και τη διαφορά. Ως δεξί μπακ ο Νίκος Καράμπελας ήταν εκπληκτικός και «εξαφάνισε» με την απόδοσή του όποιον παίκτη των τυπικά φιλοξενούμενων κινείτο στην πλευρά του. Μόνο τυχαία δεν ήταν η αποθέωση που γνώρισε απ' τον πάγκο, αφού σε μια άγνωστη θέση γι' αυτόν, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Τουλάχιστον παρά το ...πικρό φινάλε, η ανακοίνωση του Σταύρου Αδαμίδη στους ποδοσφαιριστές ότι η ομάδα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Μανώλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία αποτελεί εχέγγυο για ένα καλύτερο «αύριο». Αρκεί βέβαια οι δύο άνδρες να συμφωνήσουν για τον στόχο που θα θέσουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να ξεκαθαρίσουν άμεσα στον κόσμο τι θα πρέπει να περιμένει, για να μην κάνει ...όνειρα.

ΠΗΓΗ: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags