Facebook Pixel Ποιον σας θυμίζουν τα λόγια του Χιμένεθ;
Life
| 2010-12-19 22:10:00

Ποιον σας θυμίζουν τα λόγια του Χιμένεθ;

Ποιον σας θυμίζουν τα λόγια του Χιμένεθ;

Φωτιά άναψε ο προπονητής της ΑΕΚ με τις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ηρακλή και κάποιες από τις ατάκες ακουστήκαν, σαν να έχουν ξαναειπωθεί πριν καιρό από άλλο πρόσωπο...

Απηύδησε ο Μανόλο Χιμένεθ με την αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αν και καλοπληρωμένοι, αποχωρούν από το γήπεδο χωρίς να έχουν χύσει… στάλα ιδρώτα.

Ο Ισπανός τεχνικός τους φωτογράφισε στη συνέντευξη Τύπου: «Όποιος δεν έχει την ντροπή, και δεν λέω να παίξει ή όχι καλά, να φύγει αλλιώς θα αποχωρήσω εγώ», είπε ο Σεβιγιάνος.

Τα λόγια του όμως μας θυμίζουν κάποιον, τον οποίο ο Χιμένεθ τον έχει κατηγορήσει πάμπολλες φορές, εμμέσως πλην σαφώς.

Ο λόγος για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Για να φρεσκαριστεί καλύτερα η μνήμη σας, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε πει μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο Ελλάδας, ότι «αν δε φύγουν πέντε παίκτες θα αποχωρήσω εγώ. Ή αυτοί ή εγώ στην ΑΕΚ».

Όπως είπε ο Χιμένεθ το βράδυ της Κυριακής, ξέρει πολύ καλά την ιστορία της ΑΕΚ. Αν βέβαια διάβαζε και τα λεγόμενα του προκατόχου του, μπορεί να γνώριζε καλύτερα με ποιους έχει να τα βάλει στα αποδυτήρια. Ο επαγγελματισμός είναι μία έννοια που έχει πάει περίπατο τα τελευταία χρόνια στην «Ένωση». Ειδικά οι… μισθοφόροι έρχονται στην Ελλάδα για να συμπληρώσουν ένσημα, όχι να παίξουν μπάλα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags