Facebook Pixel «Στρατιώτες» Μπουρούσης, Σπανούλης
Life
| 2011-07-03 11:00:00

«Στρατιώτες» Μπουρούσης, Σπανούλης

«Στρατιώτες» Μπουρούσης, Σπανούλης

Στην αποστολή της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ενόψει του επόμενου Ευρωμπάσκετ θα βρίσκονται εκτός απροόπτου οι Βασίλης Σπανούλης και Γιάννης Μπουρούσης. Εκτός Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και Τσαρτσαρής.

Ο Βασίλης Σπανούλης λοιπόν θα είναι «στρατιώτης» για λογαριασμό της Εθνικής αν και... νεόπαντρος, ενώ και ο Γιάννης Μπουρούσης υπολογίζεται κανονικά.

Όπως άλλωστε έχει υποστηρίξει και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, από τη στιγμή που δεν έχει αποδειχτεί κάτι σε βάρος του Καρδιτσιώτη σέντερ, δεν είναι πρέπον να τεθεί εκτός ομάδας.

Ο Ηλίας Ζούρος αναμένεται να καλέσει 17-18 παίκτες, καθώς θεωρεί πως δεν θα ήταν σωστό να ταλαιπωρεί με τη βαριά προετοιμασία κάποιους που δεν έχουν πιθανότητες να συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα για τη διοργάνωση.

Σίγουρη θέση έχουν επίσης οι Ζήσης, Καλάθης, Βασιλειάδης, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Παπανικολάου, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης, Σχορτσανίτης, Βουγιούκας, Κουφός και Μαυροειδής, ενώ πιθανώς στην προεπιλογή θα βρίσκονται οι Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς, Πατ Καλάθης, Γιώργος Πρίντεζης και Μάικ Μπράμος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags