Facebook Pixel Ανάβουν τα αίματα με Γιαννακόπουλο-Ομπράντοβιτς - Γιατί "βράζουν" στον Παναθηναϊκό, στα σχοινιά ο Ζοτς
| 2017-04-10 11:00:00

Ανάβουν τα αίματα με Γιαννακόπουλο-Ομπράντοβιτς - Γιατί "βράζουν" στον Παναθηναϊκό, στα σχοινιά ο Ζοτς

Ανάβουν τα αίματα με Γιαννακόπουλο-Ομπράντοβιτς - Γιατί "βράζουν" στον Παναθηναϊκό, στα σχοινιά ο Ζοτς

"Tρελαμένοι" στο πράσινο στρατόπεδο ενόψει των μεγάλων παιχνιδιών με τη Φενέρ. Τι έγινε και θέλουν όσο τίποτα στο τριφύλλι να αποκλείσουν την ομάδα του πρώην προπονητή τους;

Δε χωράει αμφιβολία ότι στον Παναθηναϊκό ζουν και αναπνέουν για τη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Για μία ομάδα, που έχει έξι ευρωπαϊκά, είναι μεγάλο διάστημα το να μην έχει δώσει το "παρών" στην τετράδα της Ευρωλίγκας από το 2012. Βέβαια, είχε φθάσει κοντά κάποιες φορές, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πλέον. είναι μεγάλη ευκαιρία, καθώς υπάρχει το πλεονέκτημα της έδρας. Η Φενέρ δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σε σούπερ κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θέλει να αξιοποιήσει και αυτό το προσόν του.

Για τους "πράσινους" η κόντρα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει και μία άλλη διάσταση. Οχι, τόσο για τους παίκτες και τους προπονητές, όσο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πρόκριση του Παναθηναϊκού σε βάρος της Φενέρ δεν θα σημάνει, βεβαίως, απομυθοποίηση του Ζοτς στις τάξεις του "τριφυλλιού". Θα είναι μία μεγάλη απόδειξη, όμως, ότι υπάρχει ζωή και χωρίς τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης.

Οταν ο Παναθηναϊκός έχει μία αποτυχία τα τελευταία χρόνια, πολλοί αρχίζουν και φέρνουν στην επιφάνεια το όνομα του Ζοτς. Οχι ότι θα πάψει εντελώς αυτό, αλλά αν προκριθούν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, αυτό θα σημαίνει επίσης ότι ο Ομπράντοβιτς για τέταρτη χρονιά στα τέσσερα χρόνια που είναι στη Φενέρ, δεν θα έχει πάρει Ευρωλίγκα. Σε μία ομάδα, δηλαδή, που του δίνει ένα τεράστιο μπάτζετ και όλες τις ανέσεις.

Εννοείται ότι στον Παναθηναϊκό σέβονται τον Ζοτς και θεωρούν ότι θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση για να πετύχουν τον στόχο τους, ωστόσο από την άλλη ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για να τον αποκλείσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags