Facebook Pixel "Στενοχωριέμαι που φεύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του Βαλβέρδε"
Life
| 2011-08-09 18:12:00

"Στενοχωριέμαι που φεύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του Βαλβέρδε"

"Στενοχωριέμαι που φεύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του Βαλβέρδε"

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, καθώς ο νεαρός άσος μένει ελεύθερος με ένα ποσοστό μεταπώλησης που δεν έχει οριστεί ακόμα και όπως είναι φυσικό ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

«Προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό. Θέλω πολύ ν' αγωνιστώ στην Ευρώπη. Αν δεν καταφέρω να βρω κάτι εκεί τότε θα κοιτάξω για Ελλάδα», τόνισε στο gazzetta.gr ο νεαρός παίκτης που διευκρίνισε ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που τους απασχολεί η περίπτωσή του.

«Θέλω να παίζω πολλά παιχνίδια. Στόχος μου είναι να πάω σε μία υγιή και ανταγωνιστική ομάδα και ν' αγωνίζομαι αρκετά. Θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα και την καριέρα μου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιστεύω ότι θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον μου», υποστήριξε στην συνέχεια.

Ερωτηθείς για το κατά πόσον νιώθει πικρία για το γεγονός πως αποχωρεί από τον Ολυμπιακό απάντησε: «Σίγουρα δεν μου αρέσει ότι φεύγω. Με στεναχώρησε το γεγονός πως δεν θα είμαι του χρόνου στον Ολυμπιακό αλλά σέβομαι την απόφαση του κυρίου Βαλβέρδε. Πίστευα πως φέτος θα ήταν η χρονιά μου. Περίμενα πως και πως να είμαι του χρόνου στον Ολυμπιακό αλλά δεν έγινε έτσι».

Τέλος σχετικά με τις εμπειρίες που αποκόμισε από την προετοιμασία επισήμανε: «Μου έκανε καλό η προετοιμασία.Ήταν μία πολύ σημαντική εμπειρία για μένα και θεωρώ ότι με βοήθησε για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου πορείας».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags