Facebook Pixel Πάει και το πινγκ πονγκ!
Life
| 2011-09-23 10:49:00

Πάει και το πινγκ πονγκ!

Πάει και το πινγκ πονγκ!

Μετά το βόλεϊ και το χάντμπολ, λουκέτο μπαίνει και στο πινγκ πονγκ!

Δραματικές συνέπειες προκαλεί (και) στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ) η οικονομική κρίση!

Μέσα σε κλίμα αναστάτωσης η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης, μία ημέρα μετά την ενημέρωση των προέδρων των αθλητικών ομοσπονδιών από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, και αποφάσισε την επ' αόριστον αναστολή του εσωτερικού αγωνιστικού προγράμματος!

Οι ρακέτες μένουν, λοιπόν, στο ...τραπέζι μέχρι να γίνει πραγματικότητα η πρόθεση του γ.γ.Α. να εξασφαλίσει για τις ομοσπονδίες ένα ακόμα κομμάτι χρηματοδότησης από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του 2011.

Εφόσον υπάρξει κάποια στιγμή αυτή η εξέλιξη, τότε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα προκηρύξει γενική συνέλευση με τα σωματεία-μέλη της και θα αποφασίσει την περαιτέρω πορεία του αθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου η ομοσπονδία είχε αποφασίσει σε πρώτη φάση τη διακοπή των εσωτερικών αγωνιστικών διοργανώσεων μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά όπως τότε, έτσι και τώρα, εξαιρείται το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της τοπικής επιτροπής Βόρειας Ελλάδας στην Πορταριά Πηλίου (1-2 Οκτωβρίου), επειδή είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags