Facebook Pixel Μεγάλη νίκη ο Μάρκος!
Άλλα Σπορ
| 2011-09-30 15:13:00

Μεγάλη νίκη ο Μάρκος!

Μεγάλη νίκη ο Μάρκος!

Στα ημιτελικά του Malaysian Open της Κουάλα Λουμπούρ προκρίθηκε ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε με 2-0 σετ το Νο4 του ταμπλό, Γιούργκεν Μέλτζερ στους προημιτελικούς της Παρασκευής, κλείνοντας το σπουδαίο ραντεβού με τον Βίκτορ Τροίτσκι στους "4" της διοργάνωσης!

Μόλις στο δεύτερο ημιτελικό του φέτος στο tour της ATP, θα αγωνιστεί ο Μάρκος Παγδατής μετά τη πολύ σπουδαία επιτυχία επί του Γιούργκεν Μέλτζερ στη φάση των "8" του Malaysian Open.

Ο Κύπριος άσος που προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος μετά τις αποτυχημένες πορείες στα τουρνουά των τελευταίων μηνών, έσωσε set point του αριστερόχειρα Αυστριακού στο 2ο σετ και μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά έφτασε στη νίκη με 6-3, 7-6(3), κλείνοντας θέση στα ημιτελικά της indoor διοργάνωσης της σειράς ATP World Tour 250 των 850,000 δολαρίων.

Το Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος στο κεντρικό court του επιβλητικού Putra Stadium και παίζοντας σταθερά και πειθαρχημένα από τη βασική γραμμή, κατάφερε να βρει τις απαραίτητες λύσεις στο συνδυαστικά σταθερό και δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου του.

Με εξαιρετικό σερβίς, ο Παγδατής έσωσε και τα τέσσερα break points του Μέλτζερ, ένα εκ των οποίων ήταν και set point στο 5-4 30/40 του 2ου σετ με τον Κύπριο να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό tie break και να φτάνει στη μεγάλη επιτυχία.

Το break με το οποίο σφράγισε την ανωτερότητά του και την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ, ο Μάρκος το πέτυχε στο 6ο game με έναν μεγάλο backhand winner ενώ στη συνέχεια διατήρησε εύκολα το σερβίς του βάζοντας γερές βάσεις για την τελική επικράτηση.

Στα ημιτελικά της Μαλαισίας, ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικά φορμαρισμένο και Νο2 του ταμπλό, Βίκτορ Τροίτσκι ο οποίος λίγο νωρίτερα νίκησε με 6-4, 6-4 τον Ρώσο, Νο7 της διοργάνωσης, Ντιμίτρι Τουρσούνοφ.

Ο 25χρονος Σέρβος, Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, τον περασμένο Ιούνιο βρέθηκε στο career high No12 της ATP διανύοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Παγδατής και Τροίτσκι θα συναντηθούν για 3η φορά με τους δύο ημιφιναλίστ της Κουάλα Λουμπούρ να μοιράζονται από μια νίκη μέσα στο 2010.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags