Facebook Pixel Αλήθεια, ποιος ζήτησε ραντεβού;
Life
| 2011-10-10 19:06:00

Αλήθεια, ποιος ζήτησε ραντεβού;

Αλήθεια, ποιος ζήτησε ραντεβού;

Εδώ και μέρες ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης διαδίδει πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει ζητήσει ραντεβού με τους προέδρους των ΚΑΕ της Α1, αλλά ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν γνωρίζει τίποτα.

Ναι, ο Οικονομίδης έχει πιάσει τις 13 ομάδες και προσπαθεί να τις μαζέψει για να πάνε στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Τρίτη το μεσημέρι. "Μας θέλει ο πρόεδρος", τους λέει.

Ελα, όμως, που ο Οικονομίδης είχε ζητήσει ακρόαση από τον Βασιλακόπουλο, μέσω του εκπροσώπου της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ, Αριστείδη Γολέμη. "Θέλουμε ραντεβού", αιτήθηκε, αλλά απάντηση δεν πήρε. Ομως δεν πτοήθηκε και έκανε την κινητοποίηση, μόνο που στην πορεία οι ομάδες έμαθαν πως πρόκειται για κίνηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ και όχι της ΕΟΚ.

Κι αυτό φυσικά δείχνει ότι ο Οικονομίδης από μόνος του δεν μπορεί ούτε τα βασικά να κάνει, δηλαδή να πείσει τις ομάδες να μαζευτούν για να πάνε μέχρι την ΕΟΚ. Τα έχει κάνει και μαντάρα με τα τηλεοπτικά, γιατί έτσι όπως κινήθηκε για να βρει στέγη η Α1, θα χάσει και την κρατική τηλεόραση. Γιατί ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι στην ΕΡΤ τα έχουν πάρει με το διπλό παιχνίδι που παίζεται. Χάρη κάνουν στις ομάδες - πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού - που παίρνουν το πρωτάθλημα και στον ΕΣΑΚΕ ψάχνουν για άλλες προτάσεις! Απίστευτα πράγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags