Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Θανάσης Κατερινόπουλος: Βόμβα Κούγια για Πάτρα: "Να είστε επιφυλακτικοί με την αστυνομία" - Αιχμές για Κατερινόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-04-18 16:14:00

Βόμβα Κούγια για Πάτρα: "Να είστε επιφυλακτικοί με την αστυνομία" - Αιχμές για Κατερινόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Κούγια για Πάτρα: "Να είστε επιφυλακτικοί με την αστυνομία" - Αιχμές για Κατερινόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

"Συντονίζει κάποιος όλη αυτή την κατάσταση; Να ασχολείται όλη η Ελλάδα με μια γυναίκα που είτε είναι μια δυστυχισμένη μητέρα που έχασε τρία παιδιά ή είναι μια επικίνδυνη εγκληματίας;"

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την υπόθεση της Πάτρας ξέσπασε εναντίον αστυνομικών, δικηγόρων, ιατροδικαστών και πέταξε εμμέσως πλην σαφώς τα βέλη του κατά του Θανάση Κατερινόπουλου.

«Είμαι αγανακτισμένος στην κυριολεξία. Κάθε πικραμένος Σαββατοκύριακα, δικηγόροι που θέλουν να δουν τη φάτσα τους στην τηλεόραση, ιατροδικαστές, ψυχολόγοι, ψυχίατροι…χωρίς να γνωρίζουν λέξη μέσα από τη δικογραφία, εμφανίζονται να βγάζουν δικαστικές αποφάσεις. Αστυνομικοί, συνταξιούχοι και εν ενεργεία. Αν έβγαζες αυτούς τους αστυνομικούς από τη στολή και τους δεις μετά στην καθημερινότητά τους είναι μεν απλοί άνθρωποι, κάποιοι είναι πολύ αξιόλογοι και άλλοι είναι το απόλυτο τίποτα.

Οικοδόμησαν καριέρες μέσα από κόμματα και από οτιδήποτε, λέει υποστράτηγος, αντιστράτηγος και ο Έλληνας πολίτης ακούει τον υποστράτηγο, τον αντιστράτηγο, ακούει ιατροδικαστή, βλέπει έναν δικηγόρο χωρίς προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό να βγάζει δικαστικές αποφάσεις. Μου κάνει εντύπωση.

Συντονίζει κάποιος όλη αυτή την κατάσταση; Να ασχολείται όλη η Ελλάδα με μια γυναίκα που είτε είναι μια δυστυχισμένη μητέρα που έχασε τρία παιδιά ή είναι μια επικίνδυνη εγκληματίας; Πάντοτε να είστε επιφυλακτικοί στις επιλογές της αστυνομίας, υπάρχουν σκοπιμότητες ακόμα και σε κορυφαίο επίπεδο», δήλωσε στο Πρωινό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags