Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Έλενα Ακρίτα: Αρπάχτηκε ο Λιάγκας με Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη: "Αυτή είναι αλήθεια και ας μην τη λέμε τόσο καιρό"! Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport
Life
| 2023-01-28 11:59:00

Αρπάχτηκε ο Λιάγκας με Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη:"Αυτή είναι αλήθεια και ας μην τη λέμε τόσο καιρό"

Sportdog Team
Αρπάχτηκε ο Λιάγκας με Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη:"Αυτή είναι αλήθεια και ας μην τη λέμε τόσο καιρό"

Για πρώτη φορά ο γνωστός παρουσιαστής... υπερασπίστηκε τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ο οποίος δέχθηκε σκληρή κριτική από την Έλενα Ακρίτα με αφορμή το "καρφί" για τον κουμπάρο του.

Η Έλενα Ακρίτα παρουσίασε ένα ακόμα επεισόδιο του Podcast της για το NEWS24/7. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι κι αυτήν, η δημοσιογράφος και συγγραφέας σχολίασε τα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Μαζί σχολίασε και την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στην πρόσφατη απολογία του στο δικαστήριο, όπου εξετάζονται οι κατηγορίες βιασμού και απόπειρων βιασμού που τον βαρύνουν, στον Γιάννη Μπέζο. Η Έλενα Ακρίτα, λοιπόν, δηλώνει «Με τον Γιάννη Μπέζο» και εξηγεί το γιατί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο στην απολογία του, συγκρίνοντάς τον με τον εαυτό του ως προς την αγάπη που τρέφει για εκείνους το κοινό. «Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο εγώ, μυστήριος. Με αγαπούν», είχε πει χαρακτηριστικά. Σε αυτό το σημείο της απολογίας του, αναφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα, στο Podcast της.

«Αυτό είπε στο δικαστήριο για έναν πάρα πολλά χρόνια συνεργάτη του, πολύ φίλο του όπως ο ίδιος δήλωνε, τον Γιάννη Μπέζο, τον οποίο ξαφνικά τον κρέμασε στα μανταλάκια χωρίς κανέναν λόγο. Τι εννοεί δεν είμαι μυστήριος σαν τον Μπέζο;», αναρωτήθηκε η Έλενα Ακρίτα.

«Το βρήκα ποταπό»

«Εγώ δεν θυμάμαι ο Μπέζος ποτέ να έχει κατηγορηθεί για τις πράξεις που έχει κάνει ο κος Φιλιπίδης. Εγώ θυμάμαι ότι έχουμε πει για τον Γιάννη Μπέζο ότι καμιά φορά είναι απότομος, ότι δεν είναι καθόλου καλός στις δημόσιες σχέσεις, ότι είναι λίγο μουντρούχος, ότι δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική του ζωή, είναι μία αρχή του, ότι ενδεχομένως τσαντίζεται δεν του αρέσει να τον φωτογραφίζουν όταν είναι πάνω στη σκηνή ή ότι δεν συμπαθεί τα αυτόγραφα», σημείωσε στη συνέχεια για όλα όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί για τον Γιάννη Μπέζο και προς τον ίδιο σε συνεντεύξεις του.

Αρκετά από τα παραπάνω τα έχει παραδεχτεί δημόσια και ο ίδιος χαρίζοντάς μας μερικές πολύ ειλικρινείς και πολύ viral ατάκες.

«Αυτά έχω ακούσει εγώ για τον Γιάννη Μπέζο. Έχω ακούσεi επίσης για τον Γιάννη Μπέζο ότι ως συνεργάτης και ενίοτε θιασάρχης που είναι έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά. Είναι πάντα ευγενικός με τους συναδέλφους του από τον πρώτο μέχρι τον “τελευταίο”. Είναι καλοπληρωτής, είναι τυπικός, είναι ευγενής, τους κερνάει διάφορα πράγματα και δεν έχει ακουστεί τίποτα ποτέ σε τόσα χρόνια καριέρας, 30 χρόνια και, για τον Γιάννη Μπέζο σε αυτό το επίπεδο», πρόσθεσε η Έλενα Ακρίτα πριν κάνει την τοποθέτησή της για την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο όνομα του συναδέλφου του κατά την απολογία του.

«Το να βγαίνει, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης, με αυτόν τον φόρτο κατηγοριών στην πλάτη του και να μιλά έτσι για τον φίλο και συνεργάτη του εγώ το βρήκα ποταπό. Το βρήκα ποταπό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί», σημείωσε η Έλενα Ακρίτα.

Η διάκριση που κατά την Έλενα Ακρίτα πρέπει να μάθουμε

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας εξήγησε στη συνέχεια τον λόγο για τον οποίο αναφέρθηκε σε όλη αυτή την κατάσταση, που ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε με μία πολύ απλή φράση: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα». Ο ίδιος δεν ένιωσε να «σύρεται» το όνομά του κάπου και δεν πιστεύει ότι μπορεί να «συρθεί» εύκολα, όπως είχε πει ως καλεσμένος της εκπομπής Καλύτερα αργά. Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα, μέσα από αυτή την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στον Γιάννη Μπέζο, την ευκαιρία να αντιληφθούμε όλοι μία απαραίτητη διάκριση που πρέπει επιτέλους να μάθουμε να κάνουμε.

«Γιατί τα λέω όλα αυτά; Τα λέω για όλους εσάς που λέτε “Δεν μου είναι συμπαθής ο Μπέζος γιατί είναι απότομος”. Θέλω να μάθουμε όλοι να κάνουμε αυτή τη διάκριση. Ο Μπέζος όχι, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, όχι, δεν γλείφει ποτέ κανέναν. Μίλαει όπως σκέφτεται και όπως του βγαίνει γιατί είναι ειλικρινής και αυθόρμητος. Αυτό μάλλον πρέπει να το εκτιμάμε. Γιατί αν οι μυστήριοι είναι σαν τον Μπέζο κι αυτοί που αγαπάμε είναι σαν τον Φιλιππίδη, κάτι πάρα πολύ λάθος έχουμε δει στη ζωή μας και την κρίση μας για τους άλλους ανθρώπους. Με τον Γιάννη Μπέζο, λοιπόν. Όχι με τον Πέτρο Φιλιππίδη», κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

Απάντηση Λιάγκα σε Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε στην εκπομπή του την σχετική τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα και στη συνέχεια εξέφρασε την ξεκάθαρη διαφωνία του.

Μεταξύ άλλων είπε: «Διαφωνώ πλήρως. Δεν πρέπει να λέμε πως όποιος είναι αντιπαθής είναι και βιαστής. Για ποιο λόγο αφαιρούμε το δικαίωμα από τον Πέτρο Φιλιππίδη, να έχει άποψη για τον Μπέζο. Η σχέση τους είναι πιο στενή, από αυτή που έχει η Ακρίτα με τον Μπέζο. Ήταν κουμπάροι, κοιμόντουσαν μαζί.

Και όταν είσαι κατηγρούμενος για σοβαρά αδικήματα, έχεις δικαίωμα να πεις και μία κουβέντα παραπάνω. Ο Φιλιππίδης έβγαλε μία πικρία, γιατί περίμενε να πάει ένας από τους καλύτερος του φίλους να πάει στο δικαστήριο. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην το λέμε. Δεν μπορούμε λοιπόν να του αφαιρέσουμε το δικαίωμα να πει κι αυτός τη δική του αλήθεια, αφού αισθάνεται θιγμένος από τον Μπέζο, όπως και με τον Φιλιππίδη».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό εξοργίστηκε με τον Μπέζο ο Φιλιππίδης - Χοντρό σκηνικό με την γυναίκα του - Πίκρα από Ρέμο!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags