Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Λάκης Λαζόπουλος: Η ατάκα-μαχαιριά Λιάγκα σε Λαζόπουλο - Χτύπημα κάτω από το τραπέζι - Προσβολή on camera (Vid)
Life
| 2023-02-03 09:20:00

Η ατάκα-μαχαιριά Λιάγκα σε Λαζόπουλο - Χτύπημα κάτω από το τραπέζι - Προσβολή on camera (Vid)

Sportdog Team
Η ατάκα-μαχαιριά Λιάγκα σε Λαζόπουλο - Χτύπημα κάτω από το τραπέζι - Προσβολή on camera (Vid)

Ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει στον ηθοποιό για την έμμεση επίθεση που του έκανε, όμως μάλλον ξεπέρασε τα όρια!
 

Με τα «πρωινάδικα» τα «έβαλε» ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποιος εργάζεται σε ένα από αυτά θέλησε να υπερασπιστεί τους δημοσιογράφους, ωστόσο η απάντησή του ήταν προσβλητική, καθώς θέλησε να τον… χτυπήσει στην ηλικία και να τον προσβάλει για το πώς στήνεται και την εικόνα του πλέον μπροστά στην κάμερα και στο κοινό!

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν και λίγο πριν την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον «αέρα» του «Πρωινού»: «Κάποια στιγμή να αποφασίσουμε τελικά, επειδή όλοι αυτοί οι κύριοι που βγαίνουν και λένε τσιτάτα -και δεν μιλάω για τον Λαζόπουλο αλλά γενικότερα- να αποφασίσουν ποια είναι η χειρότερη ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Κάποτε είχαμε τα μεσημεριανάδικα, μετά είχαμε τα απογευματινάδικα και τώρα τα πρωινάδικα. Ας αποφασίσουν τέλος πάντων…

Σε αυτές τις εκπομπές δουλεύουν δημοσιογράφοι. Να καταλάβει ο κόσμος ότι η τηλεόραση που κάνουμε εμείς είναι φθηνή τηλεόραση και θρέφει οικογένειες. Η τηλεόραση που κάνουν οι ηθοποιοί ή το ριάλιτι είναι ακριβή. Οποιαδήποτε ζωντανή εκπομπή στοιχίζει 10 με 15 χιλιάδες ευρώ η ώρα σε ένα κανάλι. Ένα σίριαλ στοιχίζει 100 με 150 χιλιάδες ευρώ η ώρα, ένα ριάλιτι 150 με 200 χιλιάδες ευρώ η ώρα. Όλα πρέπει να υπάρχουν προφανώς.

Γιατί όμως ξαφνικά πυροβολούμε τις ζωντανές εκπομπές που ζούνε οικογένειες; Τι να κάνουμε; Μία τηλεόραση με εν δυνάμει celebrities από τα γυμναστήρια, αυτή την τηλεόραση ονειρευόμαστε μόνο; Καλά κάνει και υπάρχει. Να μην υπάρχει η τηλεόραση των επαγγελματιών δημοσιογράφων και παρουσιαστριών; Δεν καταλαβαίνω».

Στην συνέχεια προβλήθηκε το σχετικό βίντεο στο οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων στο podcast του: «Τα πρωινάδικα έχουν γίνει εισαγγελείς, κρατητήρια, δικαστήρια… Γιατί δεν έχουν και δυο τρία κελιά μέσα στα πρωινάδικα, να τους βάζουν μέσα όσους συλλαμβάνουν οι κάμερες; Πολλά από αυτά καλλιεργούν και σιγοντάρουν τη βία».

«Δεν θα μπω στο παιχνιδάκι αυτό του κυνηγιού του ευτελούς, του τίποτα και του ανύπαρκτου»

Στο τέλος του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε λέγοντας: «Εγώ στενοχωριέμαι, που ο Λάκης Λαζόπουλος τα γράφει και δεν τα λέει από μόνος του. Παλιά ο Λάκης είχε ελεύθερο λόγο. Διάβαζε autocue παλιά, δεν φαινόταν, ήταν καλός. Τώρα που διαβάζει το χαρτί φαίνεται περισσότερο και δεν μ’ αρέσει. Και η σάτιρα βία κρύβει, απλώς έχει τον μανδύα της σάτιρας. Τώρα θα πεις ότι και η δημοσιογραφία κρύβει βία επειδή τα θέματα αφορούν στη βία; Πιθανόν. Να το καταργήσουμε;
Να γίνονται βιασμοί και θάνατοι και να μην αναφέρονται από καμία εκπομπή ή να θέλουμε μονίμως την αποβλάκωση του lifestyle; Είμαι ο άνθρωπος που έχω υπηρετήσει το lifestyle κι ακόμα το υπηρετώ, όμως άλλαξε η τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή εδώ η εκπομπή, αυτή η ομάδα έχει πάει στην επόμενη γενιά τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι η εκπομπή που κάνει αυτό που λέμε infotainment. Δεν μπορεί να γίνονται δίπλα μας τέρατα και εμείς να ασχολούμαστε μόνο με το Survivor. Θα ασχοληθούμε όσο του αναλογεί. Πέντε λεπτά; Παίζουν οι άλλοι 2 ώρες και κάνουν νούμερα; Καλά κάνουν. Δεν με αφορά.

Δεν θα μπω στο παιχνιδάκι αυτό του κυνηγιού του ευτελούς, του τίποτα και του ανύπαρκτου. Προτιμώ να βγάζω λίγο θυμό για θέματα που συμβαίνουν δίπλα μας από το να ασχολούμαι με το ευτελές και το τίποτα που την επόμενη ημέρα που θα βγει από το παιχνίδι θα διεκδικήσει αυτό το τίποτα, το ευτελές τη δικιά μου θέση. Όχι τη δικιά μου, του οποιουδήποτε επαγγελματία που θρέφει την οικογένειά του με τη δουλειά αυτή».

 

Ο Λαζόπουλος... τελείωσε την Εύα Καϊλή σε 11 λεπτά - "83 ευρώ είχε η κοπέλα - Έλληνα μαλ@@" (Vid)

Πολιτικό «σεισμό» έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, μαζί με τον σύζυγο της έναν πρώην ευρωβουλευτή και έναν λομπίστα είχαν λάβει δώρα και χρηματικά ποσά από το Κατάρ προκειμένου να επηρεάσουν ευρωπαϊκές αποφάσεις υπέρ της Ντόχα. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης με τους πρωταγωνιστές αυτής να παραμένουν προφυλακισμένοι.

Είναι το «πιο σοβαρό», «πιο σοκαριστικό», «πιο κραυγαλέο» σκάνδαλο διαφθοράς που έχει πλήξει τις Βρυξέλλες εδώ και χρόνια. Με τα λόγια αυτά περιγράφουν πηγές των αρμόδιων αρχών στο Politico την υπόθεση χρηματισμού Ευρωπαίων από το Κατάρ, που συνταράζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την ελληνική πολιτική σκηνή. 

Τουλάχιστον 16 επιδρομές της βελγικής αστυνομίας οδήγησαν σε 6 άτομα. Τα 4 εξ αυτών κατηγορούνται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος». 600.000 ευρώ σε μετρητά, τηλέφωνα και υπολογιστές είναι στα χέρια των αρχών. Οι συλληφθέντες κινδυνεύουν με ποινές κάθειρξης έως 5 ετών. 

Αρχικά, οι ύποπτοι δεν ήταν μεγάλα ονόματα: Ένα πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μερικοί κοινοβουλευτικοί βοηθοί και ένα αφεντικό συνδικαλιστικών οργανώσεων. Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο σοβαρά όταν αποκαλύφθηκε πως στο πλαίσιο του Qatargate και η Εύα Καϊλή, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπερασπίστρια της Ντόχα, είναι στο στόχαστρο των βελγικών αρχών.

Η υπόθεση επικεντρώνεται επίσης γύρω από μια ΜΚΟ που, μέχρι πρόσφατα, είχε ηχηρά ονόματα στο διοικητικό συμβούλιό της και τη λίστα των υποστηρικτών της. «Το κράτος του Κατάρ απορρίπτει κατηγορηματικά οποιεσδήποτε απόπειρες συσχέτισής του με κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά», δήλωσε αξιωματούχος του Κατάρ!

Το σχόλιο-φωτιά του Λάκη Λαζόπουλο για την Εύα Καϊλή

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από βίντεο του στο newsbreak.gr, σχολίασε με τον δικό του τρόπο το μεγάλο σκάνδαλο και δεν… μάσησε τα λόγια του!

Μεταξύ άλλων είπε: «83 ευρώ είχε η κοπέλα στο πορτοφόλι της και έψαχνε 2 ευρώ να πάρει λαχανάκια Βρυξελλών και βρήκε κάτι 500ευρα στο χαρτί υγείας. Και ο πατέρας της έκανε ντελίβερι στο άγνωστο Βέλγιο μία τσάντα με λεφτά. Αυτός ο Ιταλός δεν είχε πατέρα κι έβαλε τον δικό σου;

Είναι πολλά τα λεφτά Εύα. Πόσες μαλ@@ιες θα ακούσουμε, πόσο μαλ@@ες θα γίνουμε, πόσο αστόχαστοι γίναμε; Πώς έχει μετατραπεί ένας λαός σε τόσο μαλ@@α; Απαγορεύεται οποιαδήποτε αλήθεια, οποιαδήποτε σάτιρα.

Συμπωτικά μιλούσε υπέρ του Κατάρ, συμπωματικά συναντούσε το Κατάρ, αλλά το καταραμένο το χρήμα το έπαιρνε ο άνδρας της. Συμπωματικά…»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags