Facebook Pixel Πασχάλης Τερζής: Σοκάρει ο Ζαφείρης Μελάς: "Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του - Είμαστε φίλοι και..." (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-02-09 09:20:00

Σοκάρει ο Ζαφείρης Μελάς: "Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του - Είμαστε φίλοι και..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκάρει ο Ζαφείρης Μελάς: "Ο Πασχάλης Τερζής ζει το δράμα του - Είμαστε φίλοι και..." (ΦΩΤΟ)

Μία αποκάλυψη που θα προκαλεί ανησυχία για τον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή, ο οποίος έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο Ζαφείρης Μελάς ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Πασχάλη Τερζή, που όπως είπε, ζει το δράμα του και δεν θέλει να τον ενοχλεί.

Απωθημένα έχετε;

Όχι δεν είμαι από αυτούς. Πάντα λέω ευχαριστώ στον Θεό που έφτασα εδώ που έφτασα και μου δόθηκαν όσα μου δόθηκαν.

Η συνεργασία σας με τον Γιάννη Πάριο πώς ήταν;

Ήταν άψογη. Ο Γιάννης Πάριος, εκτός από καλλιτέχνης, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τον σέβομαι και είναι φίλος μου.

Με τον Πασχάλη Τερζή έχετε επαφή;

Μιλάμε κάπου κάπου αλλά δεν είμαστε πολύ κοντά. Ζει το δράμα του και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Είμαστε φίλοι και μέχρι εκεί.

Εσείς παντρευτήκατε τη σύζυγό σας Κωνσταντίνα σε ηλικία μόλις 19 ετών, με την οποία αποκτήσατε τρία παιδιά, τον Θοδωρή, την Άννα και τον Πολ. Έχετε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Ο ρόλος του παππού πώς είναι;

Ισχύει η παροιμία του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου γιατί έχω μεγάλη αδυναμία σε όλα. Τα λατρεύω, τα αγαπώ.

Θα θέλατε να ακολουθήσουν τον δρόμο σας;

Όπως είναι τώρα ο χώρος μας, όχι δεν θα ήθελα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν υπάρχουν επιχειρήσεις, δεν υπάρχουν μαγαζιά, δεν υπάρχουν εταιρείες, είπε ο Ζαφείρης Μελάς στο Hello.

Φωτογραφία σοκ: Δείτε πως είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής!

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνει είναι ελάχιστες. Πλέον, ο λαϊκός τραγουδιστής ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και περνάει τον χρόνο του ήρεμα με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό μια σπάνια φωτογραφία με τον Πασχάλη Τερζή μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου τον επισκέφθηκε.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα.. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του» έγραψε η Μαριάννα Παπαμακάριου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Παπαμακάριου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags