Facebook Pixel Sportdog.gr | "Νέα τάξη" πραγμάτων πάνω από το Αιγαίο - To μυστικό του Meteor που προκαλεί τρόμο στην Άγκυρα
Life
| 2023-03-09 23:35:00

"Νέα τάξη" πραγμάτων πάνω από το Αιγαίο - To μυστικό του Meteor που προκαλεί τρόμο στην Άγκυρα

Sportdog Team
"Νέα τάξη" πραγμάτων πάνω από το Αιγαίο - To μυστικό του Meteor που προκαλεί τρόμο στην Άγκυρα

Η απόφαση του Αεροπορικού Επιτελείου να αποδεσμεύσει την εμβέλεια του πιο ισχυρού όπλου που διαθέτει μόνο τυχαία δεν ήταν και φυσικά προέκυψε έπειτα από τις πρώτες πτήσεις αλλά και δοκιμές των Rafale με τους Meteor κάτω από τα φτερά τους.

Η πρόσφατη αποδέσμευση από την Πολεμική Αεροπορία των χαρακτηριστικών του πιο φονικού όπλου που διαθέτει στη «φαρέτρα» της, του «φονικού» πυραύλου Meteor, τράνταξε για μια ακόμη φορά τους γείτονες. Και τους υπενθύμισε ότι η απόκτηση των υπερσύγχρονων μαχητικών Rafale σε συνδυασμό με τους πανίσχυρους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πρόσθεσε στο οπλοστάσιο της αλλά και τα υπόλοιπα «Γαλλικά» όπλα φέρνει νέα δεδομένα.

Μια «νέα τάξη» πραγμάτων που μετατρέπει το Αιγαίο σε απροσπέλαστη περιοχή για τα Τουρκικά μαχητικά τα οποία κινδυνεύουν με κατάρριψη από πολύ μεγάλες αποστάσεις. Η απόφαση του Αεροπορικού Επιτελείου να αποδεσμεύσει την εμβέλεια του πιο ισχυρού όπλου που διαθέτει μόνο τυχαία δεν ήταν και φυσικά προέκυψε έπειτα από τις πρώτες πτήσεις αλλά και δοκιμές των Rafale με τους Meteor κάτω από τα φτερά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags