Facebook Pixel Dynamic Manta: To εντυπωσιακό ρεσάλτο σε Ιταλικό υποβρύχιο και η επιβλητική παρουσία του "ΠΙΠΙΝΟΣ"
Life
| 2023-03-10 23:05:00

Dynamic Manta: To εντυπωσιακό ρεσάλτο σε Ιταλικό υποβρύχιο και η επιβλητική παρουσία του "ΠΙΠΙΝΟΣ"

Sportdog Team
Dynamic Manta: To εντυπωσιακό ρεσάλτο σε Ιταλικό υποβρύχιο και η επιβλητική παρουσία του "ΠΙΠΙΝΟΣ"

Mια ακόμη πολυεθνική «Dynamic Manta» ολοκληρώθηκε στη Σικελία με το Ελληνικό υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» να επιβεβαιώνει τον ηγετικό του ρόλο ως «σιωπηλός θηρευτής» χωρίς αντίπαλο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Mια ακόμη πολυεθνική «Dynamic Manta» ολοκληρώθηκε στη Σικελία με το Ελληνικό υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» να επιβεβαιώνει τον ηγετικό του ρόλο ως «σιωπηλός θηρευτής» χωρίς αντίπαλο στην Ανατολική Μεσόγειο και τη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» να αποτελεί εξαιρετικά υπολογίσιμη Μονάδα Επιφανείας στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο καθώς η εμπειρία και το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο του πληρώματος αντιπαρέρχεται την παλαιότητα των ανθυποβρυχιακών της συστημάτων και αντιμετωπίσει ως ίσος προς ίσο πολύ πιο σύγχρονα πλοία.

Όμως φέτος τις εντυπώσεις έκλεψε η Ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου της ΔΥΚ η οποία συμμετείχε στην άσκηση. Το ρεσάλτο που έκαναν τα «βατράχια» του Πολεμικού Ναυτικού σε Ιταλικό υποβρύχιο ήταν ένα από τα καινούργια σενάρια της «Dynamic Manta». Οι Έλληνες ΟΥΚαδες είχαν επιβιβαστεί αρχικά στη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» και στην εξέλιξη της άσκησης μετεπιβιβάστηκαν στο υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» το οποίο καταδύθηκε σε μεγάλο βάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags