Facebook Pixel Πως θα πιάσει ξανά δουλειά ο Καλατράβας…;
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-04 03:29:00

Πως θα πιάσει ξανά δουλειά ο Καλατράβας…;

Πως θα πιάσει ξανά δουλειά ο Καλατράβας…;

Ο Μίλτος, ο νταλικέρης, αναλύει τις πιθανότητες που υπάρχουν για την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ, σκιαγραφώντας τα πιθανά ζευγάρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μόνο ένα από τα τέσσερα πιθανά ζευγάρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο Οάκα, μπορεί να είναι άχρωμο, άγευστο και άοσμο. Κι άλλο ένα μπορεί να ξαναβρεί δουλειά στον Καλατράβα...

Ιδού οι πιθανοί συνδυασμοί και οι Πιθανότητες Επιστροφής Καλατράβα (Π.Ε.Κ) για …μερεμέτια:

1) ΠΑΟΚ - Ατρόμητας. Π.Ε.Κ.: Ελάχιστες.

Το πολύ πολύ να δώκουν από τον ΠΑΟΚ καμιά τιμητική πλακέτα στον Αναστασάκο, τον Νάστο και τον Φίλιππα τον Δάρλα, για την προσφορά τους. Άντε και να φάει (ή να δώσει) κανά κλοτσίδι ο Νεμπεγλέρας, που ήταν παλιά στον Άρη...

2) ΑΕΚ - Ατρόμητας. Π.Ε.Κ.: Λίγες.

Πιο πολύ ΑΕΚ - Γιωργοδώνης θα είναι το ματς, με τον δεύτερο να προσπαθεί να αποδείξει ότι κακώς τον έξυσαν και να σηκώνει το επικοινωνιακό βάρος του τελικού. Τα πράγματα θα ζορίσουν αν το αποδείξει…

3) ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου. Π.Ε.Κ.: Αρκετές.

Δυο φορές την έχει φέρει βόλτα φέτος ο Μπέος την ΑΕΚ και τη δεύτερη όχι απλά βόλτα, αλλά σβούρες μέσα στο Οάκα. Με τέσσερα τεμάχια τη φόρτωσε και μετά μίλαγε για τσόντες. Εν προκειμένω, για να μην τριτώσει το κακό και φωνάξουνε τον Μανόλο να γυρίσει το "Βαθύτερα δε γίνεται Νο16", η ΑΕΚ μπορεί να ζητήσει βοήθεια από τη Λάρισα, οχτρό του Βόλου, προκειμένου να της παραχωρήσει τον πλέον ειδικό στις τσόντες: τον τερματζή, τον Τσοντοφάλσκη.

4) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου. Π.Ε.Κ.: Ας του στείλουνε του Καλατράβα από τώρα τα εισιτήρια, να έρθει στην Ελλάδα για την ανοικοδόμηση του Οάκα.

Στην περίπτωση αυτή, αφαιρούμε από το ζευγάρι του τελικού μία λέξη. Τον τοπικό προσδιορισμό "Βόλου". Να μείνει, δηλαδή, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Γιατί έτσι θα εξελιχθεί η ιστορία και όσοι έχετε ευχάριστες μνήμες από το Οάκα, να πηγαίνετε κάθε βράδυ στις ολονυχτίες του Άγιου Σώστη, μπας και σώσει το γήπεδο.

Θα τον ξαναβρεί μπροστά του τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, εδώ είμαστε, εδώ είστε και να το θυμάστε έτσι και πάει τελικό αυτό το ζευγάρι. Το μισό στάδιο θα είναι γεμάτο ΠΑΟΚτσήδες και το άλλο μισό Ολυμπιακούς (Βόλου;). Βόηθα Παναγιά μου και μη χειρότερα.

Γιατί δεν μοιάζουν μόνο στο όνομα αυτές οι ομάδες. Έχουν κι άλλα κοινά, όπως διαπιστώσαμε και την περασμένη βδομάδα, στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Βόλο. Τα δυο φιλαράκια, ο Βαγγέλας με το θεληματικό προγούλι και ο Ασίλ, είναι μάστορες στην αλληλοβοήθεια. Στην έδρα του έπαιξε ο Ολυμπιακός στο Βόλο, στην έδρα του θα παίξει ο Βόλος στο Οάκα έτσι και χρειαστεί.

Κι αν γίνει τίποτα τέτοιο, όλοι αγριεμένοι θα είναι στο γήπεδο. Και οι Ολυμπιακοί και οι ΠΑΟΚτσήδες, μετά από όσα έγιναν στα μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά. Οι Ολυμπιακοί θα βρουν έτσι μια ευκαιρία για ρεβάνς, ενώ οι ΠΑΟΚτσήδες θα το δουν ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τιμωρήσουν τα φιλαράκια, καθώς θεωρούν ότι στήθηκε μηχανή επεισοδίων στο ματς Βόλου - ΠΑΟΚ, για να τιμωρηθεί ο Δικέφαλος ενόψει Ολυμπιακού!

Αλήθεια - ψέματα, δεν ξέρω, αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα. Κι αν στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση και μπλοκαρίστηκε η μισή Σαλονίκη για να διεξαχθεί ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Αθήνα έτσι και κυκλοφορούν 60 χιλιάδες αγριεμένοι (και χορτασμένοι από τα αρνιά του Πάσχα) οπαδοί στους δρόμους της...

Μέχρι να ακυρώσει ο Καλατράβας τα εισιτήρια, εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags