Facebook Pixel Kατάρρευση Ερντογάν: Επικίνδυνοι για την Ελλάδα Κιλιτσντάρογλου-Ακσενέρ; - Ο πόθος για τα ελληνικά νησιά
Life
| 2023-03-13 22:46:00

Kατάρρευση Ερντογάν: Επικίνδυνοι για την Ελλάδα Κιλιτσντάρογλου-Ακσενέρ; - Ο πόθος για τα ελληνικά νησιά

Sportdog Team
Kατάρρευση Ερντογάν: Επικίνδυνοι για την Ελλάδα Κιλιτσντάρογλου-Ακσενέρ; - Ο πόθος για τα ελληνικά νησιά

Μεγάλο ζητούμενο θα είναι η στάση που θα τηρήσει το φιλοκουρδικό κόμμα το οποίο ξεπερνά το 10% και ήδη βρίσκεται σε επαφές με τη συμμαχία της ενωμένης αντιπολίτευσης.

Οι έως και 14 ποσοστιαίες μονάδες που χωρίζουν πλέον το AKP του Ταγίπ Ερντογάν από τη συμμαχία των κομμάτων της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και ενώ οι εκλογές «κλείδωσαν» για τις 14 Μαΐου-ακριβώς σε δύο μήνες από σήμερα- αναγκάζουν την Αθήνα να λαμβάνει σοβαρά υπόψη το ενδεχόμενο αλλαγής σελίδας στη γειτονική χώρα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στις σχέσεις με την Ελλάδα.

Η κακή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας όπως αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και το αδιέξοδο στην αλαζονική αναθεωρητική πολιτική που χάραξε ο επί 20 χρόνια Τούρκος πρόεδρος ναι μεν έχουν φθείρει το αφήγημα του όμως έως και τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου ο Ταγίπ Ερντογάν είχε τον έλεγχο της κατάστασης. Και με όπλο του το βαθύ κράτος και τη μεγάλη του απήχηση στις φτωχές Ανατολικές επαρχίες αποτελούσε και πάλι το «άλογο» που είχε τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει κεφάλι στη τελική ευθεία.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags