Facebook Pixel Δάκρυσαν μόλις το είδαν: Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης
Life
| 2023-05-25 20:11:00

Δάκρυσαν μόλις το είδαν: Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης

Sportdog Team
Δάκρυσαν μόλις το είδαν: Τι υπάρχει σήμερα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης

Οι μνήμες αυτές με αφορμή την παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ξύπνησαν καθώς η παράσταση με τίτλο 801,5 m είναι εμπνευσμένη από την τραγική ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συνέβη στην πόλη των Ιωαννίνων το 2015. Το θέατρο γίνεται ο χώρος για να ακούσουμε αυτούς που δεν τους δόθηκε πότε η ευκαιρία να μιλήσουν.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την εξαφάνιση και εν συνεχεία ανακάλυψη τους πτώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη και να γίνει γνωστή η τραγική ιστορία του άτυχου παιδιού που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς γινόντουσαν γνωστές οι λεπτομέρειες για την υπόθεσή του. Σοκ προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους Κρητικούς συμφοιτητές του. Οι μνήμες αυτές με αφορμή την παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ξύπνησαν καθώς η παράσταση με τίτλο 801,5 m είναι εμπνευσμένη από την τραγική ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συνέβη στην πόλη των Ιωαννίνων το 2015. Το θέατρο γίνεται ο χώρος για να ακούσουμε αυτούς που δεν τους δόθηκε πότε η ευκαιρία να μιλήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο zinapost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags