Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Γιώργος Λιάγκας: Επιστροφή Φιλιππίδη - Αποκάλυψη Λιάγκα για μεγάλη πρόταση από κορυφαίο όνομα - Τι δουλειά κάνει σήμερα!
Life
| 2023-05-27 15:24:00

Επιστροφή Φιλιππίδη - Αποκάλυψη Λιάγκα για μεγάλη πρόταση από κορυφαίο όνομα - Τι δουλειά κάνει σήμερα!

Sportdog Team
Επιστροφή Φιλιππίδη - Αποκάλυψη Λιάγκα για μεγάλη πρόταση από κορυφαίο όνομα - Τι δουλειά κάνει σήμερα!

Λιάγκας και Δημητρακόπουλος αποκάλυψαν πως ο γνωστός ηθοποιός παρά τις δικαστικές του περιπέτειες, «πολιορκείται» για να γυρίσει στο επάγγελμα

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός έχει χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και ζει με τη βοήθεια φίλων ενώ κάνει και μεταφράσεις θεατρικών έργων για να τα βγάλει πέρα. Ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε πως μεγάλοι θεατρικοί παραγωγοί του κάνουν προτάσεις για δουλειά αν αθωωθεί στο εφετείο.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχασε όλα τα υπάρχοντά του. Αλλά την αξιοπρέπειά του και το έργο του ως ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα το χάσει ποτέ. Διάγει πολύ δύσκολο βίο, αλλά τον κρατάει όρθιο το Εφετείο όπου πιστεύει θα δικαιωθεί στο σύνολο της υπόθεσης.

Ζει από χρήματα που του δίνουν κάποιοι παλιοί συνεργάτες και μεταφράζοντας θεατρικά έργα από τα αγγλικά στα ελληνικά. Αισθάνονται πικρία για ορισμένους ανθρώπους που ήταν κοντά του και μας πιέζει να καταθέσουμε αγωγές για όσους είπαν ψέματα στο ακροατήριο και για αυτούς που τον συκοφαντούν. Προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή,

Έχει προτάσεις από μεγάλους παραγωγούς και ιδιοκτήτες που έχουν θέατρα, για να γυρίσει. Με προϋπόθεση να αθωωθεί στο Εφετείο. Ο ίδιος δεν το σκέφτεται, γιατί είναι πολύ απογοητευμένος. Μου λέει συνέχεια πώς θα τους κοιτάξω στα μάτια, συναδέλφους μου που τόσα χρόνια ήταν σπίτι μου και έλεγαν τόσα για εμένα στο ακροατήριο. Είναι πολύ απογοητευμένος».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του επιβεβαίωσε την είδηση και πρόσθεσε: «Μία πρόταση τη γνωρίζω και εγώ, από μεγάλο παραγωγό»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση - Το πρώτο πρόγραμμα που έπαιξε μετά το δικαστήριο

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, να παραμένει αποκλεισμένος από την ελληνική τηλεόραση, αφού τα παλιά και πολύ πετυχημένα σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε, δεν προβάλλονται πλέον.

Υπάρχει ωστόσο, κάτι μέσω του οποίου θα ακούμε τη φωνή του ξανά και ξανά.

Πρόκειται για τις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει σε παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, από τα οποία… δεν μπορεί να κοπεί η φωνή του, την ώρα μάλιστα που τα συγκεκριμένα προγράμματα αποφέρουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κυρίως την περίοδο των διακοπών που τα μικρά παιδιά αφιερώνουν πολλές ώρες στο σπίτι και -συνεπώς- και στην τηλεόραση.

Πρόσφατα,  ο ίδιος επανεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση με τη… φωνή του. Στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» προβλήθηκε μία από τις εκδόσεις της ταινίας «Ice Age», ήτοι «Η εποχή των Παγετώνων», όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει συμμετάσχει στη μεταγλώττιση.

Συγκεκριμένα, έδωσε φωνή στον «Σιντ», έναν βραδύποδα που χαρίζει σπαρταριστό γέλιο στους θεατές της ταινίας.

Πικραμένος ο Φιλιππίδης με τον καλύτερο του φίλο - Δεν θέλει ούτε να τον βλέπει - Θα τον... κυνηγήσει!

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για την καταγγελία κατά του πρώην πλέον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με την υπόθεση μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και εξήγησε το νομικό πλαίσιο του Βελγίου.

«Ο ποινικός νόμος του Βελγίου ταιριάζει κατά 90% με τον ελληνικό ποινικό κώδικα και τον κώδικα ποινικής δικονομίας. Διαβάζω πως κάποιοι λένε πως είναι ύποπτο να αρθεί η ασυλία και τους απαντώ πως όταν έχεις την βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να τον καλέσει ο ανακριτής. Αυτός είναι ο λόγος που δεν του έχει δοθεί ακόμα η δικογραφία. Στην περίπτωση της κ. Καϊλή, έγινε σύλληψη χωρίς να προηγηθεί η άρση της ασυλίας διότι θεωρήθηκε πως υπήρξε αυτόφωρο αδίκημα και γι’ αυτό λήφθηκαν μέτρα. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο», είπε αρχικά.

«Η έρευνα έπρεπε να ολοκληρωθεί για να γίνει η άρση. Στο ‘’QatarGate’’ μέσα σε έξι μήνες εκδόθηκαν εντάλματα. Εδώ έχουν περάσει τρία χρόνια για μία βαριά κατηγορία», πρόσθεσε.

Και έκλεισε ρίχνοντας… τα καρφιά του: «Όταν εγώ ήμουν υπερασπιστής του κυρίου Φιλιππίδη, το δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας δεν υπήρχε. Και κάθεται και λέει τώρα ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τέσσερις μήνες καθυστέρηση, όταν οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν μετά από είκοσι χρόνια. Γιατί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να καταλάβει επιτέλους ο κόσμος πόση υποκρισία υφίσταται».

Η ατάκα αυτή προφανώς και αφορά τον Σπύρο Μπιμπίλα και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τα… ελαφρυντικά στην υπόθεση Γεωργούλη. Γενικά πάντως, η πλευρά Φιλιππίδη και ο ίδιος ο ηθοποιός, είναι πολύ πικραμένος με τον πρώην φίλου του. Εδώ και μήνες λέει συνεχώς πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που ήταν σχεδόν πάντα δίπλα του, στάθηκε απέναντί του στο δικαστήριο!  

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3ο λεπτό:

 

Τα... ξέχασαν όλα για Φιλιππίδη - Απίστευτες σκηνές σε σπάνια έξοδό του - "Τον αγκάλιαζαν και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε στην εκπομπή Το Πρωινό τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη καθώς και τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός, εν αναμονή της απόφασης του Εφετείου.

Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πότε αναμένεται να γίνει το Εφετείο, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα καθαρογραφεί η απόφαση, αποκάλυψε πως ζει πλέον μέσα στο σπίτι σαν να παραμένει στη φυλακή, σημείωσε πως η φτώχεια του έχει χτυπήσει την πόρτα και τόνισε πως θα ήθελε πλέον να εργαστεί ακόμα και ως μεταφραστής βιβλίων από τα αγγλικά!

Επιπλέον αποκάλυψε και τι συνέβη σε μία σπάνια έξοδό του...

Αναλυτικά:

Λιάγκας: «Πώς είναι η καθημερινότητά του τώρα πια; Είναι ελεύθερος, είναι έξω έχει δύο καταδικαστικές για τις απόπειρες βιασμού μόνο από τις αποφάσεις στην πρωτόδικη διαδικασία,  περιμένουν το Εφετείο για να αθωωθεί φαντάζομαι».

Δημητρακόπουλος: «Τυπικά να σας πω κάτι, τυπικά ελεύθερος είναι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη.

«Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δε βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Λιάγκας: «Οι πηγές εισοδήματος ποιες είναι τώρα;»

Δημητρακόπουλος:  «Η οικογένεια, βοηθάνε…Η φτώχεια, σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Κανείς μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα κάποια δουλειά να κάνει. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων…Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει»

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος είπε, «Αθωώθηκε για τους τετελεσμένους βιασμούς, είναι μια ηθική δικαίωση, αλλά μέχρι να γίνει γρήγορα και αυτό το Εφετείο για τις απόπειρες, καταλαβαίνετε, η ζωή του θα είναι ένα δράμα».

«Έφυγαν δυο τετελεσμένοι βιασμοί, έφυγε το 80% της υπόθεσης, ένας άνθρωπος που δε βίασε θα έκανε απόπειρες; Δεν θα μιλήσω καθόλου πλέον για την ουσία της υπόθεσης», πρόσθεσε.

Τέλος, αποκάλυψε και ένα περιστατικό από μία σπάνια έξοδο του Φιλιππίδη: «Στο σπίτι του κάνει τη φυλακή. Δεν έχει διάθεση ούτε για φαγητό ούτε για τίποτα. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω, είναι πως ο κόσμος τις ελάχιστες φορές που βγαίνει έξω, τον αγκαλιάζει και του μιλάει με σεβασμό και θαυμασμό όπως στο παρελθόν. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο από το 19:26 και έπειτα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags