Facebook Pixel Εύα Καϊλή: Απόφαση-βόμβα από την Εύα Καϊλή - Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατεβαίνει ξανά στις εκλογές με έναν όρο!
Life
| 2023-05-29 09:00:00

Απόφαση-βόμβα από την Εύα Καϊλή - Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατεβαίνει ξανά στις εκλογές με έναν όρο!

Sportdog Team
Απόφαση-βόμβα από την Εύα Καϊλή - Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατεβαίνει ξανά στις εκλογές με έναν όρο!

Γιατί θέλει να γυρίσει στην χώρα μας, πότε θα το κάνει και οι κάκιστες σχέσεις της σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο με τον Νίκο Ανδρουλάκη.
 

Η Εύα Καϊλή κατάφερε μετά από πολλούς μήνες να βγει από τη φυλακή, όπου βρέθηκε λόγω του σκανδάλου Gatar Gate.

Πλέον, έχει μεν κάποιους περιοριστικούς όρους, αλλά πλέον δεν υποχρεούται να φορά το ειδικό βραχιολάκι ούτε και να είναι σε περιορισμό στο σπίτι της. Δεν μπορεί, όμως, να φύγει από το Βέλγιο αλλά αυτό δεν την απασχολεί αφού, όπως ανέφεραν οι συνήγοροί της σε δήλωσή τους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο μετά τη «δικαστική δικαιώσή της».

Εκείνο που θέλει, σε πρώτη φάση όπως φάνηκε από τις νέες δηλώσεις του Έλληνα δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, είναι να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο, τα οποία μπορεί να ασκήσει κανονικότατα, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή τους δήλωση. 

Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, η Εύα Καϊλή θα βρεθεί στην Ευρωβουλή και θα αρχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα καταθέσει και αίτημα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για να ερευνηθεί εάν υπήρξε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας από την πλευρά των ανακριτικών αρχών. Αν κρίνει το ευρωκοινοβούλιο ότι παραβιάστηκε η ασυλία της ευρωβουλευτού, τότε όλες οι πράξεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ακυρώνονται.

«Θα αργήσει πολύ το δικαστήριο ενώ μπορεί να λήξει η διαδικασία χωρίς να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο – αν τελικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δεν είναι αρκετά για δίκη» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Επανέλαβε ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα της Εύας Καϊλή στα χρήματα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πελάτις του θα αθωωθεί. Εγκέφαλος αυτής της «αθλιότητας», είπε, ήταν ο Αντόνιο Παντσέρι, από τον οποίο προέρχεται το 95% των χρημάτων στην επίμαχη βαλίτσα.

Όσον αφορά στις σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (και πρώην ευρωβουλευτή) Νίκο Ανδρουλάκη, ο γνωστός δικηγόρος είπε ότι ήταν πάντοτε πολύ άσχημες, τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο.

Τέλος, ο Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή του ανέφερε ότι μόνο όταν αθωωθεί ολοκληρωτικά θα επιστρέψει στην Ελλάδα και συμπλήρωσε ότι σε αυτό το ενδεχόμενο, θα κατέβει ξανά και στις εκλογές!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Επιστροφή Φιλιππίδη - Αποκάλυψη Λιάγκα για μεγάλη πρόταση από κορυφαίο όνομα - Τι δουλειά κάνει σήμερα!

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός έχει χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και ζει με τη βοήθεια φίλων ενώ κάνει και μεταφράσεις θεατρικών έργων για να τα βγάλει πέρα. Ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε πως μεγάλοι θεατρικοί παραγωγοί του κάνουν προτάσεις για δουλειά αν αθωωθεί στο εφετείο.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχασε όλα τα υπάρχοντά του. Αλλά την αξιοπρέπειά του και το έργο του ως ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα το χάσει ποτέ. Διάγει πολύ δύσκολο βίο, αλλά τον κρατάει όρθιο το Εφετείο όπου πιστεύει θα δικαιωθεί στο σύνολο της υπόθεσης.

Ζει από χρήματα που του δίνουν κάποιοι παλιοί συνεργάτες και μεταφράζοντας θεατρικά έργα από τα αγγλικά στα ελληνικά. Αισθάνονται πικρία για ορισμένους ανθρώπους που ήταν κοντά του και μας πιέζει να καταθέσουμε αγωγές για όσους είπαν ψέματα στο ακροατήριο και για αυτούς που τον συκοφαντούν. Προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή,

Έχει προτάσεις από μεγάλους παραγωγούς και ιδιοκτήτες που έχουν θέατρα, για να γυρίσει. Με προϋπόθεση να αθωωθεί στο Εφετείο. Ο ίδιος δεν το σκέφτεται, γιατί είναι πολύ απογοητευμένος. Μου λέει συνέχεια πώς θα τους κοιτάξω στα μάτια, συναδέλφους μου που τόσα χρόνια ήταν σπίτι μου και έλεγαν τόσα για εμένα στο ακροατήριο. Είναι πολύ απογοητευμένος».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του επιβεβαίωσε την είδηση και πρόσθεσε: «Μία πρόταση τη γνωρίζω και εγώ, από μεγάλο παραγωγό»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags