Facebook Pixel Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του γιατρού σας;
Life
| 2023-06-02 13:04:00

Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του γιατρού σας;

Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του γιατρού σας;

Η εύρεση γιατρού αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση. Οι συστάσεις από φίλους ή γνωστούς αποτελούν ένα πρώτο βήμα. Ωστόσο, δεν αρκούν.

Ο γιατρός που θα επιλέξετε θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, κι εσείς να αισθάνεστε άνετα μαζί του και να δείχνετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες του. Οι ειδικοί του instadoctor.gr μας δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές για την επιλογή του γιατρού.

Βιογραφικό και εξειδίκευση του κάθε γιατρού

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία για τα οποία ενδιαφέρεται κανείς όταν αναζητά γιατρό είναι το είδος της εκπαίδευσης και της ειδίκευσης του. Είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει κανείς να εμπιστευτεί έναν ειδικό ο οποίος έχει όλη την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για τη διαχείριση οποιασδήποτε κατάστασης. Έτσι, οι σπουδές του γιατρού, η εμπειρία, η εξειδίκευση, οι συμμετοχές σε σεμινάρια και συνέδρια είναι βασικά στοιχεία που αναζητά ένας ασθενής. Μέσα από το instadoctor.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στο βιογραφικό του εκάστοτε γιατρού.

Περιοχή που βρίσκεται το ιατρείο

Ένα εξίσου βασικό κριτήριο επιλογής ειδικού δεν είναι άλλο από την τοποθεσία του ιατρείου. Το ιατρείο θα πρέπει να βρίσκεται σε μια περιοχή που σας βολεύει για την εύκολη μετακίνηση σας. Για παράδειγμα, αν μετακινείστε με τα πόδια ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τότε μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα το ιατρείο να βρίσκεται κοντά σας, ή κοντά σε κάποιον σταθμό του μετρό. Από την άλλη, αν μετακινείστε με αυτοκίνητο, ίσως αποτελεί βασικό παράγοντα επιλογής να υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να παρκάρετε με ευκολία.

Συγκεκριμένες ανάγκες που μπορεί να έχετε

Ένα βασικό στοιχείο επιλογής γιατρού είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, θα θέλετε ο γιατρός σας είτε να έχει τη συγκεκριμένη εξειδίκευση, ή να μπορεί να αναλάβει την περίπτωση σας. Μέσα από την κατάλληλη αναζήτηση από τα φίλτρα στο instaDoctor, μπορείτε να γνωρίζετε αν ο κάθε ειδικός μπορεί να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά.

Προσωπική επαφή με τον κάθε ειδικό

Η σωστή επικοινωνία και η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ασθενή και γιατρό είναι σημαντική σε κάθε περίπτωση. Για τον λόγο αυτό, στο instadoctor.gr θα μπορέσετε να δείτε φωτογραφίες του γιατρού και του ιατρείου του, videos, καθώς επίσης και κριτικές από προηγούμενους ασθενείς, ώστε να αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα για την επίσκεψη στο ιατρείο του.

Επισκεφθείτε σήμερα το instadoctor.gr και βρείτε εύκολα και γρήγορα τον γιατρό που χρειάζεστε για κάθε ειδικότητα, όπως:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags